Kızlar bezimiz bitmişti babamız alıp geldi biraz önce 220₺ olmuş en son 199₺ di. 2 paket alıp gelmiş neyse işte, artık tuvalet eğitimi verelim dedi havalar soğuk diye çekiniyorum mart, nisan gibi alıştırmak istiyordum. Ani bir karar ile tuvalet eğitimi vermeye başladık kilot pijama giydirdim. Kiloduna az bişey kaçırmış ağladı ıslandı diye biraz rahatsız olsun istiyorum. 4 aylık da hamileyim daha fazla ağırlaşmadan öğrensin istiyorum. 30 aylık oğlum bu arada her şeyi biliyor anlıyor konuşuyor. Kakası gelince koltuk arkasına girip yapıyor çoktandır. Ben örnek olmak için klozete gidiyorum oğluma da gösteriyorum çişini yapıcam sende yap oğlum diye mamam diyor 😂 şimdi tam olarak ne zaman alışır ben biraz sabırsız ve sinirli biriyim 🤭 tahammül edemiyorum ama dayanmam lazım. Eşim oğluma öğren ne istersen alıcam dedi pardon da öğretene ne alıcaksın dedim, tamam öğret sana da ne istersen alayım dedi iyice bi hırs sardı beni. Yakın zamanda tuvalet eğitimi veren anneler bana yol gösterin neler yapabilirim bu gece altını bağlayım mı ? Eşim bağlama diyor naylon ser beşiğe diyor. Uyurken bağlamayı düşünüyorum çok zor ay gerildim şimdiden 🤦🏻♀️🤦🏻♀️