Boncuk21 Kızlar malesef sütüm çok azdı . Bebeğimde meme reddi yapınca sağarak veriyordum . Sütü artırmak için her yolu denedim .en son birde bunu deneyim diyerek ( gram umudum yoktu ) bestlak damla aldım . Ve sonuca inanamadım normalde bir göğüsten 30 cc çıkarken 50 cc çıktı . Ve daha kullanmaya başlayalı bir gün bile olamamıştı . Çok şaşkınım başka bir farklılık yapmadım. Tesadüf mü acaba 🧐 kullanıp memnun olanlar var mı ? Ne kadar süre kullanmak lazım ? Birde bırakınca tekrar süt miktarı azalıyor mu ?
elifizm Boncuk21 ben kullandığımda fayda göremedim desem yeridir, sütünüz az ise hormonlara da baktırın yani bazen ne yaparsanız yapın artmaz. Bu arada inanmakta çok önemli, sütüm az demeyi bırakırsanız , sürekli kafaya takmazsanızda biraz daha düzeliyor.. çok içimde kaldı emzirmek 6 aya kadar getirebildim. Allah emzirmek için süt için çabalayan annelere bol süt versin inşallah
Mervenur11 Boncuk21 bende kullandım canım dediğin gibi tek kullanmada bile gece göğüslerim öyle bir dolmuştu ki sanki taşıyamıyordum çok fazla süt yaptı çok faydasını gördüm herkese de öneriyorum
Boncuk21 Ogretmen_anneeee dereotu ,tahin , bulgur , su , komposto , meyve suları , yulaf , et , balık herşeyi denedim hiçbir şey fayda etmemişti . 3 kez içtim sonuç bu şaka gibi ama gerçek
Boncuk21 elifizm bende artık umudu kesmiştim . Mama fikrini kabullenmiştim ama çok şükür işimi gördü .
Mervenur11 Boncuk21 ben ilk zamanlar kullanmıştım canıım daha sonrasında sütüm çoğaldı zaten emzirdikçe de devam etmedim hatta bir gün pişman oldum çok fazla göğüslerim şişince
Denizasel34 Boncuk21 benim kızım 4aylik atak dönemlerinde hala kullanıyorum sabahtan ictigimde gün içinde faydası oluyor harika bişey bence
hhilall Boncuk21 bende kullandım ama işe yaramadı.Herkeste aynı etkiyi yapmıyor kimisine yarıyor kimise ne yapsa fayda etmiyor. Ne mutlu size yaramış 🤗