Denizasel34 Slm kızlar doğduğundan beri bazen gürültü ve mukus lunkaka yapiyir biseye alerjisimi var ki ya ben gürültülü kalanın semptom olduğunu bilmiyorum dum
Kk41 Denizasel34 6 aya kadar gürültülü ve mukusluydu. Dr tek basına alerji diyemeyiz dedi. . Ek gıdaya geçince geçti
Kaderlmc Denizasel34 5 aylık kızım hala öyle yapıyor hatta bazen eşimle güleriz bile bende doktorumuza sordum kakada kan kaka renginde değişiklik vücutta döküntü kusma bunlar yoksa sıkıntı yok demişti yani sadece gürültülü kaka ve mukus alerji değil
Denizasel34 Kk41 ay beni o kadar rahatlattın ki anlatmaam sana doktor alerjiden şüphelendi ben bu karı söyleyince alerji maması verdi kusmaya çocuk kusmaya başladı direk kesti ondan sonra canını yaktirmak ta istemiyorum açıkçası
Kk41 Denizasel34 yani ek olarak geçmeyen pişik geçmeyen egzama kusma vücutta döküntü kaka da kan olması gerekiyor demişti. Yani mukuslu kakanın yanında bunlardan biri.Bide kilo alımı yavaş olurmus akınızda bulunsun
Denizasel34 Mervexxx oh yapın tabi ne güzel bugün bı arkadaşım geldi o şüphelendirdi beni ya dedim ben de makamı yaparien ses çıkıyor sizinki den çıkmıyor mu dedim 🤣 bı hastalık belirtisi olacağı hiç aklıma gelmedi ,🤣🤣🤣