Dnyglclk Ek gıdaya geçtik tadimlarimiz devam ediyor vitma diye bir site var oradan alışveriş yapacağım ek gıdayla ilgili pirinç unu irmik siyez bulguru vs neler almam gerekir çorbalar muhallebiler için önerisi olan var mi
Deletedmom0028 Dnyglclk daha 2 ayimiz var ama bende merak ediyorum ilk aylar tadim ayi tecrubeli anneler ne onerecekler bakalim
Mervea Dnyglclk tam pirinç unu muhallebi un çeşitleri çorba çeşitleri falan almıştım tabi tadım ayında kullanmadım tam anlaöıyla ek gıdaya geçince başladık
GnsLna Dnyglclk tam pirinç unu, tam buğday unu, yulaf unu, bebek irmiği, ruşeym. Genelde bütün tariflerde bunlar var
Sibellaa Dnyglclk ek gıda paketi var onu alabilirsiniz. Onu istemezseniz eğer pirinç unu, irmik, üzüm pekmezi, zeytin yağı, şehriye, tarhana, keçi boynuzu unu, tam buğday unu, bunlar başlangıç için yeterli
yaseminnduru Bende merak ediyorum. İlk başta neler alınmalı , ne yaparken kullanılmalı? Mesela evde kendi yaptığımız tarhana var ama illa ki bebek tarhanası mı almalıyım ? Yada benim kullandığım irmik ile bebek irmiğinin tek farkı ince olması mı ? Tecrübeli annelerden Bilgi bekliyoruz 🤗
Dnyglclk yaseminnduru ben tarhanayı anneme yaptircam taze taze bebeğe uygun kendi tarhanamizda domates tuz falan var
Munisee Dnyglclkmisafirlik msjni gormezden gelin cocuk acmis ben gormedim😃 calan zili duymazdan gelin uyuyorduk veya wc deydm gibi . Saka bi yana da o kadar anlayissiz insan cogaldiki birkac sene once dogum yapms arkadsm geldi gecenlerde resmen benden hiznet bekledi iki cocukluyum ikincisi 2 aylik daha . Cok sasirdim sabki hic yasamamis zorlujlari bilmiyormus gibi. Bidaha geldi caldi kapigi acmadm napim beni anlamayni ben hic anlamak istemiyorum ugrasick firsatm yok olani yavrularma ayirdin
Audrey_horne Dnyglclk merhaba ben almıştım ek gıdaya geçtiğimizde vitmadan çok memnun kaldım. Tarhana almıştım bebek muhallebisi almıştım içine meyve püresiyle güzel oluyor sonra bebek bisküvi karışımınaldım evde yaptım ruşeymli irmik aldım yine muhallebi yapmak için ya da sulu olan sebze çorbalarını koyulaştırmak için kullandım keçiboynuzu pekmezi aldım tatlandırmak için falan. Sekiz aylık olacağız az kaldı şimdide çorba karışımları alacağım bulgurlu mercimekli gibi şehriye falan alırım daha yemek gibi yiyebileceği şeyler yani
IrmakDuygu Ben ek gıdaya başlarken öncelikli aldıklarımı sıralayım ; vitma dan tam buğday unu pirinç unu Tam yulaf unu bebek irmik bebek muhallebisi ruşeym karışık tam tahıl unu pekmez soğuk sıkım zeytinyağı Köyden tuzsuz tereyağı - köy bulguru Migros city farm ; organik pirinç organik mercimek tarhanamız her zaman ınstagram nurhanımtarhanası adresinden alıyorum enfes ötesi.. tavsiye ederim😘 bebeğim 1 yaş oldu şimdi makarnalütfen sayfasından sebzeli şehriye çeşitleri sebzeli makarna çeşitleri erişte alacağım 🙂
Heyanne Dnyglclk ben ek gifs küçük seti aldım şimdilik o yeterli ama benim kızım hicbir şey yemiyor ya🤦♀️yapıp yapıp olduğu gibi çöpe gidiyor asla ağzını açmıyor umarım sizinki iştahlı olur😊