bende miniğimi sabah doğurdum gece küveze aldılar 22 gün kaldı. Hiçbir şekilde ne mama ne anne sütü içemedi midesi kabul etmedi sadece damar yolundan serumla beslendi 3.200 doğan bebeğim 2 kilo ile küvezden çıktı yaşamaz dedim heralde kendi kendime prematüre bebek kıyafetleri bile büyük oluyodu 1 numaralı bebek bezinin içinde kayboluyodu çay bardağı kadardı resmen o kadar zor zamanlardı ki hiç geçmeyecek dedim bu çocuk büyümez dedim nasıl büyür dedim. Sonra topladım kendimi çok şükür sağ Salim evinde ya bundan sonrasını hep birlikte aşacağız dedim ve göğsümden hiç ayırmadım sadece tuvalet ve duş haricinde indirdim göğsümden onun dışında asla bırakmadım tenimden sürekli memede tuttum 18 in üzerinde sarılığı vardı ertesi gün 11 e düşmüştü sabaha kadar 10 dk bile indirmedim emmese bile üzerimi çıkarıp göğsüme dayadım öyle uyuduk pes etmedim o emdikçe ben mutlu oldum ben mutlu oldukça sütüm arttı bugün 3 aylık bi tosun oldu binlerce şükürler olsun sabah sünnetini bile yaptık şimdi koynumda mışıl mışıl uyuyor çok şükür pes etmeyin güçlü annelerin güçlü bebekleri olur kötü şeyler düşünmeyin herşey geçip gidecek kavuşacaksınız