Masalbursa Merhaba bebeğim 7 aylık kefir vermek istiyorum etken mi daha ? Ya da hangi kefiri önerirsiniz.?
Ayazinannesiseyda Masalbursa ben kendim mayaliyorum bebeğime henüz denemedim ama bir çay bardağı yarım muz ile vermeyi niyet ettim
buselidunya Masalbursa Daha küçükken bir çay bardağı ile başlamıştım ben, yiyebildiği meyveleri de ekleyip veriyordum sevmişti
75kinalikuzu Masalbursa altinkilic alıyım bimden yarim çay bardağı ile başlayabilirsin haftada iki kez sonra yavaş yavaş çoğaltın
Cennet_annesi buselidunya bişey sormak istiyorum ben keçi sütlü kefir aldım inanılmaz ekşi ben icemedim bebeğime vermedim sizinde aldığınız çok mu ekşi bilemedim ya
Ayazinannesiseyda kirmizibasliklikiz_ mayasını komsumuzdan almıştım cam kavanoza koyup üstüne bir bardak süt ilave ediyorum ağzını kapatıp kapalı bir yerde bekletiyorum ertesi güne süzüp içiyorum.
buselidunya Cennet_annesi aa neden ekşi ki o kadar. Ben Altınkılıç markasının kefirini kullanıyorum o kadar ekşi değil yani ben de içebiliyorum güzel bir tadı var. Acaba son kullanma tarihi mi geçmiş baktınız mı
Cennet_annesi buselidunya baktım ama sıkıntı yoktu tadı berbattı ben icemeyince kizimada vermedim sizin aldiginizda inek sütü ürünü dimi
buselidunya HaticeClk Ya sade içmediği için ben meyve ekliyorum mesela hangi meyveleri seviyorsa onları ekleyerek püre kıvamına getiriyorum 😌