S-oy Sohbet olsun zaman geçsin🥰 ben tavuk suyuna çorba mantarlı ıspanak yemeği pirinç pilavı yapıyorum zaman kalırsa bisküvili puding pastası yapayım istiyorum (kaç gün oldu malzeme alalı bir türlü yapamadım 😂) Sizler neler yapıyorsunuz 🤗
Olric11 S-oy fırında sebzeli tavuk pirinç pilavı tarhana çorbası cacık dünden kalanda lahana dolmam var
Hsrtgndz S-oy iyi aklıma soktun bı pastada ben yapıyım yarın bende bugün karalahana ve yaprak sarması yaptım yanına mercimek çorbası ve salata
S-oy iki_prenses_annesi kolay gelsin şimdiden afiyet olsun ☺️ Ben sabah başlıyorum yemek yapmaya parça parça uyudukça oğlan yapıyorum 😂
iki_prenses_annesi S-oy sağol canım sizede afiyet olsun 🌺 et kavurması olduğu için sıcak sıcak olsun istedim yoksa bende elimden geldiğince sabahları yapıyorum
Mezunanne S-oy 1.5saat oldu yemeğimin patatesleri yumuşamamış acaba neden firinla hiç ilgim? Teşekürler. Sizede afiyet olsun
S-oy Hsrtgndz afiyet olsun valla ben de malzemeleri alalı 3-4 günü buldu yapamadım bir türlü bugün eşim erken geldi de çocuğa baktı da yaptım yoksa yine kalırdı 😂
Mezunanne Hasretcanik bsiey sorabiliyim. 1 5saatir patates fırına attım hala pişmemiş neden olabailir firinla da hiç ilgim yok markası arçelik
cydcvk S-oy dünkü menü benim ki😂 o değil de hiç bebeği ısıtılmış yemeği veriyor musunuz yeminle kafayı yicem ne yedircem diye yapacak yemek bulamadım