defmommy uyku tulumunu 2 ay falan oldu alalı fişi yok atmıstım bu şekilde burası atmıs değiştirir mi acaba ?
ikizlerinannesi2985 defmommy tabi ki değiştirmez canım. Değişimler 1 ay ve kullanmamak koşuluyla o da
Sarikuzumalp defmommy Aldığınız tarihi ve saati hatırlıyorsanız değişim yaparlar sistemden bakıp. Bebek ürünü sonuçta 2 ay giymekle yıpranmaz sorun üründe değiştirirler.
Deletedmom0099 defmommy sizden kaynaklı mı kumaş o hale geldi? eğer yıkama talimatına uyduysanız ve bir yere takılıp bu şekilde olmadığından eminseniz götürün değiştiriyolar
defmommy ikizlerinannesi2985 bazı arkadaşlar üründe çabuk yıpranma olduğunda değiştiriyorlar demişlerdi o yüzden sordum canım
ikizlerinannesi2985 defmommy anladım canım. Belki ilk bi kaç günde olsaydı yaparlar ama 2 ay olmuş ya suçu sende ararlar. Yanlış yıkadın vs diye
defmommy Sarikuzumalp hiç hatırlamıyorum canım ya buraya sorup öyle gitmek istedim soğukda birde uzak gidemem diye
Sarikuzumalp defmommy Anladım o zaman siz yine de sorun lcw bu gibi durumlarda ürününün arkasında duruyor.
defmommy Deletedmom0099 yok bi yere takılmadı canım mesela fermuar yerinde de var o bizden kaynaklı ama bu bizden kaynaklı değil
defmommy Sarikuzumalp Annis-ogul ikizlerinannesi2985 Deletedmom484545 Deletedmom0099 Annis-ogul Ftmsrt octiyana pogacayanakli_aylamm Gryffindor yanıtlarınız için teşekkür ederim kızlar götürüp bi şansımı deneyeceğim 🌸
Annis-ogul defmommy fiş olsa belki degisim yaparlar ama fiş olmadan bi gun sonra bile gitseniz degisim olmaz cnm.normalde kullanılmış ürünü bile fisle aliyorlsr
Deletedmom0099 Annis-ogul yok canım ben 5 kere fişsiz değişim yaptım yapıyolar ama mesela ürünü 400 liraya aldınız fişiniz yok o ürün şuan 300 liraya düştüyse barkodu okutup en son ki fiyat neyse onun üzerinden değişim yapıyorlar
Annis-ogul Deletedmom0099 ama etiketi de yokmuş simdi cnm. Doğrudur ama hem kullanılmış hem fiş yok degisim yapmazlar
Deletedmom0099 Annis-ogul benimkinin de etiketi yoktu canım ama kullanılmamıs üründü. bir kere kotun ağ kısmı yırtıldı kısa sürede onuda etiketsiz fişsiz değiştirdiler kullanmış olduğum halde lcw bu konuda aşırı anlayışlı mutlaka yardımcı oluyorlar
Ftmsrt defmommy fiş olsaydı değiştirirdi ama şimdi değiştirmez benimde eşofmanım öyle oldu değiştirdi hemen 6 hafta falan sonra ama fişi vardı
octiyana defmommy fişi olsaydı bi ihtimal incelemeye gönderirlerdi belki ama fişi olmadığı için bilemedim
pogacayanakli_aylamm defmommy anne 2 kere etiketsiz fissiz degistird fisini kaybettim demiz hemen degistirmiser
Gryffindor Kısa sürede solan deforme olan ürünleri değiştiriyorlar. Öyle denk gelmiştim bir yerde tabi politikaları değişmediyse