zlm29 Tosbik1406 birde agzi cok agriyo kizimin ,pes.pese disler geliyo huysuz ve surekli aglak 🤣 sizde de olemi. pek uykuya ve yemegede duskun degil.
Tosbik1406 zlm29 Evet kuzum ağzı ağrıyor ve gerçekten huysuz duebsana özel mesajlar bölümündn yazıcam
zlm29 MelinayAsel29 aldim ondan gercekten iyi geliyor iki uc gundir kullaniyorum rahatlatiyor. İshal de oluyor bazen de kabiz. Gazini takibe aldim ama kivranmasi aslinda uyuyamamasindanmis her zaman gazdan degil
Tosbik1406 zlm29 annelerin gün odası genel cinsellik bir sürü seçenek olan yer varta orda özel tartışmalar bölümü var ona tıklayın
esmerayes zlm29 azi ve kopek disleri cikinca gecti ama oglum ve ben genetik gazliyiz mercimek bulgur yatma vs yesek hemen kivraniyorux agridan o yuzden yiyeceerine de dikkat ediyorum. Sh an 2. Azilar cikiyo yine gazlaniyo geceleri salya yutmaktan
zlm29 esmerayes bizde de ole sut veriyomusunuz inek sutu. ben belki gazi ondan artar diye bi suredir vermiyorum ama pekte bisey degismedi 😊
esmerayes zlm29 gecen mamayi biraksin diye denedikde yok cok gazlandi oyle direk olarak icsin diye sutu veremiyoruz yoksa uyku denen bisey kalmiyo gazdan