Oglumunannesiyim Yanlız miyim ya evde tek kalmaya korkuyorum Denizli’de yaşıyoruz yarım saat öncesine deprem oldu çok korkuyorum eşim arada gececi fln oluyo yabliz kalmaya korkuyorum yüreğim ağzıma geliyo 🥴🥴
NukleerBaslikliKiz Oglumunannesiyim Hiç hissetmedim ya kaç şiddetinde oldu bende depremden çok korkarım. Eşim önceden gece çalışırdı uyuyamazdim panik atak oluşmuştu
Oglumunannesiyim NukleerBaslikliKiz anladım servergazi tarafında iseniz o tafarlarda pek olmuyor sanırım ablam o tarafta oturuyor biz deprem oldu diyoz o burda olmadı diyor sürekli hiç hissetmiyor
DenizSerap Oglumunannesiyim maalesef bu korku ben de 99 depreminden beri var ve çok kez yalnız yakalandım. Lohusaydım bir de kabus gibiydi 🥺
Prensimmm52 Oglumunannesiyim izmirde yaşıyorum izmir depreminde oğlumla beraberdik çok kötü bir travma oldu baya uzun süre hep deprem oluyor diye sıçrıyordum hala şiddetli rüzgarda panjurlardan ses çıkınca kalbim yerinden çıkçak gibi çarpmaya başlıyor ama yalnız kalmaya alıştım mecbur eşim işi gereği zaten hep şehir dışına gidip geliyor işi bırakamıcağı için alışmak zorundaydım ama korkum geçti mi hayır
Oglumunannesiyim Prensimmm52 Yapcak bişe yok evet mecbur aliscaz ama yüreğimiz de ağzımıza geliyor Allah’ım beterinden korusun hepimizi de