Sefeff Eşim çok seviyor. 3 yıldır evliyim hiç denemedim. Bi gaz gekdi bugün yapayım dedim. Henüz kızartmadım ama umarım yenilebilir bisey çıkar 😂 yoğurdum yoğurdum tutmadı ya artık sinerleim bozuldu olduğu kadar yapayım dedim. Ay ben açmaya çalıştıkça dağıldı. Orasını burasını suyla yama yapa yapa yaptım bıraktım. Birazdan kızartınca un ufak olmazsa iyi 😑 siz nasıl yapıyorsunuz Allah aşkına bi püf noktası falan var mı bunun halbuki elimde iyidir benim bu işlerde ama yok bu olmuyor 😄
ikiPrensesAnnesi20 Sefeff valla bende yapmayı bilmiyorum ama çok seviyorum annem memleketten getirecek bana
Alperenmustafaninannesi Sefeff ben antepliyim size nasıl yapıldığını anlata bilirim isterseniz onun puf noktaları var
Simay41 Sefeff ince bulgur, yumurta, irmik,salça,karabiber,tuz,pulbiber,un bu şekilde yoğuruyorum tutuyor 😊
DenizSerap Ben de 1 kez yapmıştım ama tadı güzel olmuştu. Tabii ince yapamadım bir tık kalın oldu.aslında bunun İçin pratik yöntemler vardı farklı şekil veriliyordu video izleseydiniz keşke 😬
Sefeff Alperenmustafaninannesi ay valla anlatın bakayim nerde yanlış yapmışım. Dışı yandı içi çiğ kaldı 🤦♀️
Hep_mi_uykusuz Sefeff Gecen bizde ilk defa denedik aserdim resmen camur gibi oldu bulguru ama netten izledim 2 strec arasinda yaoiyolar biz oyle yaotik harika olmsu
Mom5441 Sefeff aparatını aldım hafta sonu yapıcam olursa söylerim sana sende al diye😂eşim hataylı çok seviyor ilk defs yapıcam bakalım
Dmt-01 Sefeff bende severim ama hiç yapmayı denemedim kaynanamın gelmesini bekliyorum gelince fazla fazla yaptırıp buzluğa atacam😋
Arazynp Sefeff Ben ince bulgura irmik un ve tutmasi için bir tane de yumurta atiyorum. Ama bana sorarsan onun püf noktasi iyi yogurmak. Yarim saat yoguruyorum ben.
Alperenmustafaninannesi Sefeff içini önce bol soğan ve yağla kavutuyorsunuz içine kara biber salça koyun biz ceviz yada fıstık koyarız isteğe bağlı Dışı icin İnce bulgur (esmer olan ama) İrmik Yumurta Un yumuşak olsun istiyorsanız patates haşlayın koyun Tam tutsun istiyorsanız da çok az kara et deriz yani yağsız olandan köyüm yarım saat yoğurun Bu kadar canım
Senemmm11 Sefeff şimdi yapıcaz bizde annemle 😂 ince bulgur ve irmiği sıcak suyla ıslat yumuşaması içimin ağını kapat bekle sonra yumurta un tuz ekle yumuşak birbirini tutan hamur olana kadar yoğur. Un ve yumurta zaten bulgurla irmiği bağlıyor birbirine
Sefeff Senemmm11 irmiği ilk kez duyuyorum. Annemler un dahi koymuyor. Sadece bulgur pul biber tuz baharat çekilmiş et ve ıslanmış ekmekle yoguryorlar ben tutturamam diye un ekledim yine tutmadi😄
Sefeff Deletedmom896 yok ne olması dışı çok pisti içi çiğ kaldı. Bildim bi arıza verecek bari yanına bi çorba yapayım ac kalmayalım diye çorbaya da normalde herşeyi tuzsuz yaparım bu sefer bi ton tuz atmışım o ıçli köfteden beterdi. Salatayla karnını doyurdu garibim kocam 😂
Ipegim Sefeff bende geçen gün yaptım ama yassı köfte oldu😀 biz karadenizliyiz asla yapılmayan bir yemektir geçmişte de yapmıştım ama dış hamuru inanılmaz zor zaten o tuttarsa şahane olur