Metos-mom Merhaba güzel anneler, bir aylık oğlum var, sünnet yaptırmak istiyom 2 aylıkken , ama pipi içe kaçıyo gibi söylemler var yaptırdıkdan sonra, görüşleriniz neler acaba🙏
BugsBunnyy Metos-mom ilk oglum 7 gunlukken 2. Oglum 2 gunlukken sunnet oldular.bezi acinca asagi biraz indirmek lazim deriyi ara ara sorun olmuyor
Busraaslan Metos-mom 4 aylık sünnet yaptırdık bir sorun yaşamadık genellikle ilk 3 ayda öneriyordu bizim doktorumuz fakat bazı doktorlar 6 aydan önce önermiyor bence sizin insiyatifinize kalmış bir durum
Zey-yus50 Metos-mom büyük oğlum beş aylıkken küçük oğlum 4 aylıkken yaptırdım evet gömülme oluo ilk oğlumda çok tedirgindim dr sordum büyüdükçe normale dönceğini söyledi ve arada altını değişirken geri çekip o bölümü silmemi istedi pislik vs birikmesin diye şimdi oğlum iki buçuk yaşında gayet güzel pipisi gömülme vs yok küçük oğlum dokuz aylık onunkinde hayla var mesala ama bir bir buçuk yaşından sonra bebeklik döneminden sonra normale dönüo merak etmeyin bebeklikte sünet gerçekten rahat geçio
BugsBunnyy Metos-mom 7 yasinda ve 2 yasinda Yapisiklik tombul bebeklerde olabiliyor onun icin ara ara asagi indirmek gerekiyor hafif sekilde zaten oraya bezden pislik birikiyor illa aliyosun onun disinda devamli ole kalani hic duymadim Ne kdr erken o kadar iyi
Deletedmom_26 Metos-mom 6 aylıkken iki tanıdığımın bebekleri sünnet olmuştu. İkisininde yapışıklık oldu biri tekrar operasyonla tekrar açıldı. Bikac güne toparlamisti diğeri daha yaptırmadı. Kendi oğlumun 19 aylıkken yaptırdık sünnetini bı sorun yaşamadık. Bizede yapışıklık olur dediler etraftan geri çektirme yaparsin dendi. Sunnet sonrası kontrolde sordum doktora hayır öyle biseye gerek yok dedi. Ayrıca yapmayın böyle şeyler demisti doktorumuz. Yinede kontrol amacli yapmıştım bikac defa beyazlık olusmasin diye temizliyodum.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Metos-mom Sünnet bebekken yapılmalı ya, o travma yaşatılmamalı çocuğa haraketlenmeden bilinçlenmeden. 1 aylık oğlum sünnet oldu perşembe 1 hafta olack. Her aşamasını izledim. Büyük çocuğa resmen işkence olue onu hatırlaması.
Alyalp Banada dediler 16 aylik olduk yaptırmadım bahara düşünüyorum ama her bebekte olmuyor kasığı yağlı pipisi içinde olanda oluyormuş bizimkide zayıftı kaşığı nasil yaglisa