kaansmom Kızlar ıslak mendili koli halinde mi alırsınız yoksa tek tek mi ? Birde ne kadar sürede bitiriyorsunuz koli ile aldığınız ıslak mendili . Ben mi çok israf ederek kullanıyorum acaba merak ettim 😅
Trkanmete kaansmombaby turco nun yenidoğan mendilini 24 lü koli halinde alıyoruz. Hem daha hesaplı oluyor. Uzun bi süre yetiyor.
Balarisi_melisEla kaansmom 6 yada 12 paket alıyorum eger bebeğim ishal degilse 1 paketi 10 gün gidiyor içinde 60 adet var şuan baby turco doğadan kullaniyorum
kaansmom BalarisiYusra bende 12 li alıyorum 1 ay gidiyor oğlum 2 yaşına yeni girdi. Ama ben ellerini çok siliyorum bazen biz kullanıyoruz
birkupalatte kaansmom uni babynin 3 lğ 4 lü paketler halinde olandan alıyorum. Bittikçe alıyorum uzun süre gidiyor zaten
BalarisiYusra birkupalatte benim kız pasaklı biraz sürekli kirletiyor elini yüzünü de onla siliyorum 😂
BalarisiYusra birkupalatte pardon kolide 3 paket varmış. şuan bebek çantasında da 1tane var bi de açılmış şuan kullandığım var bi tane de kaynanamda bırakmıştım o bitmiştir orda ama kesin 😂😀
Canberkveannesi kaansmom dogumdan once uni baby 3lu 4lu paketlerde stok yapmıştım 7 ay kullandım simdi ise sleepy ekstra 24lü koli halinde aldım haftada 1 paket bitiyor böyle daha avantajlı oldu
Sevda23 kaansmom bende koli halinde aliyorum ama devamli Islak mendil kuLlanmamaya bakiyorum gun icinde ozellikle kakada sicak su ile trmizliyorum
BalarisiYusra birkupalatte koli şeklinde alınca biraz uyguna gelmişti bazen öyle takip edip alıyorum☺️😂
BalarisiYusra kaansmom evet sadece alt açmada değil çoğu şeyde elim ayağım valla 😀 elini yüzünü siliyorum çoğunlukla o yüzden çok çabuk tükeniyor 1 ayı geçti bitmedi tam ama daha koli. 60 lı paketler