hanasil Merhaba kızlar, Pendik ve çevresinde memnun kalıp güvendiğiniz çocuk doktoru varmı? Tuzla, kartal, maltepe falanda olur
linaninannesiiii hanasil özel yüzyıl hastanesi Çocuk sağlığı ve hastalıkları prof.Dr Bünyamin Dikici doğumdan beri kendisine gidiyoruz çok memnunuz
hanasil linaninannesiiii aceleye getirmeden sakince şefkatle bebeğimle ilgilensin ve hemen ilaca başvurmayan bir doktor istiyorum öylemi acaba size ve bebeğinize yaklaşımı nasıl
linaninannesiiii hanasil yenidoğan sarılığı olduk 5. Günde 2 ay sürdü sonra gaz problemimiz oldu kaka problemi oldu 10 günde bir yapıyor okadar sorun yaşadık fakat doktorumuz hiç ilaç vermedi hepsi geçecek dedi ve gerçekten de hepsi geçti .4 ay 18 günlük kızım . Ve ben çok memnunum doktorumdan ilgileniyor başından savmıyor sorularınızı yanıtlıyor
Gizy hanasil evet tabi ki gittiğim ilk gün istedim telefon numarasını ve mesaj attığımda hep cevap verdi. Bebeklere karşı çok tatlı sevgi dolu yaklaşıyor biz seviyoruz doktorumuzu ama tabi sizde gördüğünüzde kendiniz karar verirsiniz 🥰