Mizmizmyrtle Biz dün aşı olunca tartıldık inanamadım tam 3 buçuk aylıkken 64 cm 7200 dü, dün 4 ay 1 günlüktük 69 cm 7700 olmuş kilosu okeyde boyu dedim ne çok uzamış bu kadar kısa sürede bana garip geldi 🤣🤣 sizin beybilerin boy kilo kaç ❤️
Firdevs167 Mizmizmyrtle bizde sadece mama ile besleniyoruz boyumuz uzun ama kilomuz az ya hipp kullanıyorum kilo aldırmadı siz hangi mamayı kullanıyorsunuz aceba fikir olsun 🌸
Mizmizmyrtle Ozanozi valla yarıyor hep içmesi gerekenin 2 katını içiyor başka türkü asla doymuyor çok iştahlı bakalım büyüyünce de böyle devam eder inşallah 🤦🏻♀️
Mizmizmyrtle Firdevs167 biz aptamil kullanıyoruz canım hipp dahil bir çok mama denedim bir kere gaz sıkıntısı yaşamayan bebeğim gazdan perişan oldu aptamilde hiç bir sıkıntımız yok ama
Noriye Firdevs167 Anne sutu veriyorum 4 ay 60 cm mama da mi versem az uzuyor sanirim sutum yariyor kilosu yerinde ☹️
Ozanozi Mizmizmyrtle sütünüz mü gelmedi mamaya nasıl başladınız. Benim sütüm azalıyor üzülüyorum bu yüzden birde cilt doktorum cilt tedavisine başlamamız gerekiyor diyor çok sıkıntılı bir cildim var. 6 auçylık olunca başlayalım diyor ama herkesten Bi baskı yok sütanne sütü onlara kalsa 2 yaşına kadar emzirmeyi ama ben aynaya bakmak istemiyorum artık fotoğraf çekinmiyorum. Mama veren annelerden biraz tavsiyeye ihtiyacım var bebeğim şuan 2 aylık sütüm var yetiyor şuan ama mamaya geçince nelerle karşılaşıtçrım yada bana tavsiye edeceğiniz birley var mı
Firdevs167 Mizmizmyrtle benimde denemediğim mama kalmadı kilo almıyor çıldırıciiim ya şimdi birde diş çıkartıyoruz gaz sorunumuz yok ama mama içmiyor doğru düzgün🙁 4 kilo doğdu bide aptamil düz olanı mı kullanıyorsunuz canım
Mizmizmyrtle Firdevs167 olsun ya her bebeğin iştahı bir olmuyor sağlıklı olsun az çok bir önemi yok, valla normal heralde aptamilin düz olmayanı mı var bilmiyorum ki 😂
Firdevs167 Mizmizmyrtle evet canım sağlıklı olsunlar yeterki inşallah şu dişimiz bi çıksa belki eski iştahı yerine gelir 🙂 aptamil prosyne felan diye çeşitleri varya o yüzden sordum ben araştırayım alıyım teşekkür ediyorum 🙏🏻🌸
Mizmizmyrtle Firdevs167 inşallah canım ❤️ Yok biz düz aptamil kullanıyoruz bir dene bence bakalım belki iyi gelir 🌸
Fatosahinibrahim27 Mizmizmyrtle cnm bizde aptamile geçtik bu ay ne boy ne kilo değişiklik olmamış 20 gündr kullanıyoruz. Az içiyor sanırım 4 saatte 90 ml ondanmidr fazlasını içmiyor kusuyor zorlarsan
Mizmizmyrtle Ozanozi canım benim bebeğim ilk 1 buçuk ay emdi sadece onda da tek anne sütü değildi mama+meme gittik hep sonra dan sütüm tamamen kesildi zaten hep azdı ne yaptıysam çoğalmadı sağdım süt arttırıcı şeyler içtim tükettim ama olmadı onun da rızkı o kadarmış dedim takmadım kafaya. Şimdi 4 aylık sadece mama kullanıyoruz şükür bir sıkıntımız yok gelişimi çok önde maşallah diyim. Ben mamaya zehir niyetine bakanlardan değilim çocuğumun karnının doyması en önemlisi eğer gerçekten elimizde olmayan sebeplerle anne sütü alamıyorsa tabiki mama kullanacak 🙏🏻
Mizmizmyrtle Ozanozi her mama her bebeğe yaramıyor ama malesef en azından bizde öyle oldu doğdu doğalı hiç gaz sıkıntısı yaşamadık ama bebelac ve hipp mama bizde çok gaz yaptı şuan aptamil kullanıyoruz ve hiç bir sorunumuz yok çok şükür mama konusu biraz deneme yanılma yöntemi gerektiriyor
Zeyn0206 Mizmizmyrtle bizde bugün 4 aylık olduk boyumuz 66 kilo 5200 aptamil kullanıyorum bende 120 içiyor bazen 150 sizin kuzucuk kaç içiyor annesi