Rzgr Iyi gunler emziren anneler bebeginiz kac aylikken kurubaklagilleri yemeye basladiniz oglum 1 hafta sonra 4 aylik olacak henuz yemedim sizler ne zaman yemeye basladiniz
Rzgr Ygz bebegim nerdeyse hic gazli degil diyebilirim cok hareketli 2. Ayimizdan beri gaz cikartmak icin pışpışlamiyorum gazini kendisi cikarabiliyor ama ben yinede rahatsiz olabilir diye yemedim tesekkur ederim
KaSeAy Rzgr Ben sadece ilk 1 ay yemedim bebegi gözlemledm gaz prıblemimiz yoktu o yzden yedim. Senin de bebegine baglı yiyip yememen. Canın istiyosa kimyon katıp az az yiyebilirsin
1prensesannesi Rzgr bulguru hep yedim hic kesmedim arada kuru fasulye bile yedim 3.aydan sonra daha da dikkat etmedim zaten gaz meselesi azalmaya dönmüştü. Ama hergun 2fincan rezene içtim
hellomom Benim kızım yemesem de gazlı olduğu için bn 2,5 ayda bıraktım dikkat etmeyi. Süt yapıyor diye haslayıp börülce bile yedim😂kimyon katıyordum içine ama çok aşırı bi etkiside olmuyordu.
egee Rzgr kuru fasulye nohut hariç ben yedim canım bebeğine bağlı çok gazlı değilse yiyebilirsin. Özellikle kuru börülce salatası inanılmaz süt yapıyor
Mevadad Rzgr hamilelikte tüketmeye başladım hiç ata vermeden haftada 3-4 sefer bakliyat tükettim. doğumdan sonrada devam etti. bebekle alakalı biraz
Rzgr Bende rezene tuketiyordum ama cok acıktiriyor o yuzden kestim kilo problemim yok ama bebekle durmadan yemek hazirlamaya calismak cok yorucu oldu hipoglisemim var yemeyincede titremeye basliyorum hepinize cok tesekkur ederim