Beyzza16 Kızlar bebeğine vicco ilk adım ayakkabısi alan var mı? Kullanan birkaç tanıdığım çok memnun birde burdan sormak istedim. Herşeye zam geliyor iyice ucmadan alayım diyorum ☺️
Betul1 Beyzza16 bende bekleyeyim şurda bende alacağım ama ayak numarasını bilemiyorum bide ayağının üstü puf nasıl ayakkabı olcak bilmiyorum
Fun Beyzza16 vicco ilk adım ayakkabısı birde yaza denk geldiği için sandaletini almıştık ikisinde çok rahattı tavsiye ederim ama bebeklerini ayakları yürümeye başladıktan sonra çabuk büyüyor yani 19 ve 20 no arası aylar sürmüyo bilginiz olsun :)
Kuzeyin_annesii Beyzza16 bende almayı düşünüyorum. 19 no pandufu var büyük geliyor. 1 yaş için de 19 numara uygun olur sanırım
semaahmet Beyzza16 ben aldım çokta memnunum cnm oğlum onla düzgün yürümeyi çok güzel öğrendi dışarda tek başına yuruyo çokta yumuşak
Beyzza16 Betul1 bütün bebislerin öyle herhalde ayaklarinin üstü çok tatlı 😄 ayak ölçüleri ve numara yazıyordu sanırım ayağını ölçüp 1 numara büyük alabiliriz ben öyle düşündüm ama
Fun Betul1 kaç aylık eğer tombiş bi bebekse 20 no ile başlayabilirsiniz çünkü 19 la başlıyo numaralar ama yürümeye başlayınca çok hızlı büyüyo ayakları
Beyzza16 Kuzeyin_annesii en iyisi mağazada denemek kızım şimdi 6 aylık ama ben ilerisi için almak istiyorum fiyatlar iyice zamlanmadan
Kuzeyin_annesii Beyzza16 oğlum 9 aylık 19 no biraz büyük geliyor 😄 ona göre alın ama dediğiniz gibi en iyisi mağazadan almak yada ölçtürüp İnternetten de alabilirsiniz
ArdicEge Beyzza16 aldım henüz yürümüyor bebegim ama bende zamlanacak diye vicconun cizmelerini ayakkabılarını aldım bi kaç model🤷🏼♀️ İlk adım ayakkabısı cok hafif esnek tavsiye ederim rahat gözüküyor