Mucizemm344 Anneler günaydın.Sidefer Demir ilacı kullanacağım kızıma kilosuna göre veriliyor onu biliyorum ama ne zaman vermem lazım.Emzirme arası vs mi yoksa fark ediyor mı
Sedakcby Mucizemm344 demir ilaçlarının tümü yeme içme ile arasında yarım saat 40 dk olmalı. Süt ve süt ürünleri ile verilmemeli özellikle demir emilimini azaltır bi işe yaramaz. Sabah aç karnına genelde demir ilaçları duzneli bi şekilde
GYKK Mucizemm344 merhaba biz ocean kullanıyoruz ben kilosuna göre veriyorum mesela 6 kilo 6 damla her sabah veriyorum ardına hemen emziriyorum ama sizinkinin markası farklı eczacınıza sorun isterseniz
Mucizemm344 Sedakcby anladım canım .Teşekkür ederim.Sabah ama kızım kalkınca direk emmek istiyor nasıl yapabilirim.4 aylık kızım.İlk bebeğim kusura bakmayın bilgim yok
Sedakcby Mucizemm344 olur mu öyle şey canım estağfurullah. Sorulara cevap alabilmek için var burası 😊 rica ederim hayırlı büyüt bebeğini 🌼
Mucizemm344 GYKK aynen Buda kilosuna görede Demir ilaçları kullanma farklı oluyor ya ondan .Teşekkürler