Gnssn Günaydın öncelikle kızım aşısını olalı 2 ay oluyor bikac gündür kızarıklık farkettim simdi bi baktım böyle bu normal midir iltihap olmuş gibi hemşireye yazdım henüz cevap vermedi. Bilenler yardımcı olun lütfen
Deletedmom0099 Gnssn normal, bir süre sonra kuruyacak. ama iltihap akması devam ederse o zaman doktorla bir görüşürsünüz
Hebelehubelee Gnssn iltihap gibi duruyor hemen bı doktora gösterin bence kızarıklık falan normal demişlerdi ama içinde apse oluşmuş gibi duruyor
Bebegimm1 Gnssn normal aşidan 2 2 bck ay sonra bu sekilde oluyor iltihap patlayabilir sonra tekrar iltihap toplar yine patlar sonra zmanla kabuk tutar kapanir kirmizi bir iz kalir 13 aylk bebegm kirmizi nokta hala
TosbikAnnesiiiii Gnssn normal canm benm bebekde öyle oldu banyo yaparken hatta iltihap hep aktı normal yani böylw olması şişer kızarır sivilce gibi olur ama sakın elleme kendisi sonra sonra normale döner
Gnssn Hebelehubelee ayni resmi hemşireye atmıştım o da dönmüş normal dedi iz bırakması için böyle olması beklenir diyor bende anlamadım ya sabah sabah korktum görünce
Hebelehubelee Gnssn geçmiş olsun geçen bı anne de resim atmıştı buraya çocuğun kolundan et kopar gibi olmustu aciile gitmişlerdi pansuman yapıp yollanmisti sanırım