Taze_annecik Birbebekkkbircicek Merhana 6 aydır sağım yapıyorum önceleri gece bikere kalkar sağım yapardım şimdi yapmıyorum yatmadan sağıyorum birde sabah uyanınca
Kbrbisi28 Birbebekkkbircicek Bende bazen oyle yapiyorum cok uykulu olursam eger hatta bebegimi emzirecek olduugumda cok dolu isem manuel pompa ile biraz cekip hafifletip oyle emziriyorum sonra hic sagmadan uyuyorum 😁🤭ama gunduz hemen kalkip sagiyorum
Birbebekkkbircicek _tugce1608_ diğer tülü yorucu okuyor canım ya uykudannuyanmak bebeğin kaç aylık sadece sağım mu yapıyorsun
Birbebekkkbircicek _tugce1608_ kaç cc cıkıyor günse kaç kez yapıyorsun canım ya ben çok yoruluyorum ıkı aydır sağıyorum , gece uyumak istiyorum :/
_tugce1608_ Birbebekkkbircicek 120 150 cc çıkıyor gece tek sağım canım. Gunde 6 7 kere sağım yapıyorum canım sen peki
Birbebekkkbircicek Taze_annecik ben 3 aydır sağıyorum canım azalır dıye korkuyorum günde toplam kaç cc geliyor bu Arasa
Birbebekkkbircicek Taze_annecik ben 12-4-8 ye sağıyorum 4 saatte r ama 4 te kalkmak istemiyorum azalır mi korkuyorum 😭
Alazgizem Birbebekkkbircicek Benim yeni dogum yaptim diye 260 cc ..Ama ben her saat sagiyorum cunku kazaklarim islaniyor …ondan ddm nasil 4 saat dayanıyorsunuz benim uykularm kalmadi aglamak istiorm…
Birbebekkkbircicek Deletedmom5284 ya onu tam bir ay denedim bola zaman kaybı süt sat duruyor artma olmuyor
Deletedmom5284 Birbebekkkbircicek benim artmıştı baya düzenli sağınca gün içinde hem kızıma verip hem buzluğa atıyodum