Miniminican Kızlar selam bebeğim 7 aylık rüya görüyor ve korkuyor çığlık atıyor kucağıma alıp uyandırmaya çalışıyorum ancak öyle sakinleşiyor bizim gibi olan yada bir fikri olan var mı acaba ?
irva Miniminican 14.5 aylık oğlum hala bazen öyle olur.Kucağıma alır hemen okurum ama tabi sakinleşene kadar yarım saat geçiyor.Gözü kapalı ağlıyor beni duyuyor sarılıyor ama korkudan ağlıyor bir süre.Sonra sakinleşiyor.😊
Aylis06 Miniminican bir şeyden korkmuş olabilir yastığının altına cevşen yada kafasının üstüne gelecek şekilde yükseğe kuranı kerim koyabilirsiniz eğer rüyasında korkutuyorlarsa mutlaka işe yarar
OnunlaBuyuyorum Bebekleri bilmiyorum ama annem bana ben rüyalarımda korkuyorum diye, bir kağıda 21 besmele yazıp yastığımın içine koymuştu. Ve ben her gece yatmadan bebeğimin üstüne felak nas ayetel kursi ve amenerrasülü okur üflerim. Bebişler korkmasın🥺
irva Miniminican O doğru ama.Bende belli bir yaşta küçükken gözüm kapalı ağlayıp çığlık atarmışım rüya görüp.Annem derdi kendine gelince sorardım sana ne gördün diye.Hep dermişim ki seni aşağı atıyorlardı.😅 6 yaşlarındaykende çok görürdüm hala hatırlarım yaratık tipliler annemi hep uçurumdan atarlardı.
Deletedmom_72 Miniminican Bazen benim oğlumda uyanıyor bu şekilde felak nas okuyorum.İçim bi tuhaf oluyor ya öle görünce 😵💫
Momm12 Benim kızım 10 aylık dün rüyada ağladı ağladı sonra uyandı nasıl ağlıyor sakinleşmedi o kadar korkmuş ki uyuyamadı tekrar bizde kalktık oyun oynadık