Yagmurtekin Tövbe kaç gündür canım çıtır çıtır börek çekiyor 😅😅 çıtırıklı börek tariflerinizi yazar mısınız çıtır analarım 😅😅🤤
Asafecrin Yagmurtekin görümcem de yemiştim. Baklavalık yufka dan yapmıştı cok güzeldi çıtır çıtır bide kıymalı yapmıştı İnternete baklavalık yufkadan börek yazarsan buyursun cnm
Minik_kusummm Yagmurtekin diyetteyik diyette 🧟🧟 son 5 kg kaldi allahin izniynen kurtulucam su doğum kilomdan
Mom73727 Yagmurtekin un su tuz azcık sirke kendim elimde acıyorum çarşaf böreği iç harcı size kalmış cıtır cıtır olur tabi ince açmak önemli😇
Yagmurtekin Asafecrin ay çok teşekkür ederim 😍 cidden üşenmesem şu saatte kalkıp yapacağım o derece canım istedi 😅😅
Yagmurtekin Minik_kusummm bende diyetteyim 😅😅🙈🙈 normalde hiç sevmem ama öyle böyle değil günlerdir çıkmıyor aklımdan 😅🙈
Asafecrin Yagmurtekin malzemen varsa kahvaltıya cok güzel gider cnm. Bak gece gece nasılda canımı cektirdin🤤
Papatyannesi Yagmurtekin bende çok seviyorum mutfak işleriyle aram iyidir fırsat buldukça yapıyorum tavuklu olan başka güzel dediğin gibi🤭🥰