Canss3535 Yardım edin kızlar sabah 8de de kaldırsam 12de de kaldirsam gece 01.3o olmadan uyumuyor napicam ya. 3 ay 25 günlük 4 ay ataginda ondan mi acaba düzelir mi. Saat 12 de uyudu sevindim 15 dk sonra uyandi smdi 1 buçuk 2yi bekliyoruz 😒
pinarolmez Canss3535 3 ay 6 günlükte benki doğduğu günden beri gece 2.30u görmeden uyumuyoruz. Nasıl oturtucam düzeni bilmiyorum ortam karanlık, odada ses yok ama tık uyumuyor maalesef
Tazeanne00 Canss3535 bızım de oyle gunduz super emdir koy kendi yatıyor gece olunca 7 8de ayak ta aha bu saat olmus yenı daldı 45 gunluk bazen hıc bı yerde yatmıyor yatagı hamak kucak ayakta sallanma elde salla hıc bırı 3 gecedir aynı
Tugcedlms Canss3535 bende geldimm 4 aylık ilk 10 gün çok guzeldı hep oyle olcak sanmıstım ama sonrası zehır oldu😪 gunduz hıc uyumuyo uyusada 10 15 dk en fazla 3 4 te yatıp 8 9 da uyanıyo tabı bu saate kadar 10 kere kalkıyo uyku egıtımı dıyolar ama olmuyo ya ben sabırsızım hemen pes edıyorum yada işe yaramıyo bılmıyorum
Ogretmen_anneeee Canss3535 bebegim bir bucuk aylık benim de gece 2.30 olmadan uyumuyor anlamıyorum nasıl oluyor aklım almıyor
Canss3535 Tugcedlms 5. 6 . Ayda uyku eğitimi verilmeliymis daha iyi oluyormuş canm bnde bkliyorum şu 5.ayi 🤗 inşallah başarırız
Tugcedlms Canss3535 o yuzden mı ıse yaramadı acaba ben artık uykuyu da gectım ya uslu dursun uyumasa da olur 😂
Canss3535 Tugcedlms ondandır bence çünkü 4 ay atagi uyku gerilemesi filan derken anca bebisler kendine gelir ❤ yani öyle umuyorum 🙏