Sevo74 Kızlar bebeğimde pişik var ama açık yara resmen kanıyo falan geçmiyor da her şeyi denedim acaba bilmediğim bi şey biliyor musunuz???!!!!!
Madina95 Sevo74 benim oğlum korona oldu çok antibiyotik kullandık ve fena pişik oldu doktorumuz 4 tane krem yazdı hepsini elimde karıştırıyorum ve günde 3 kez sürüyorum 2 günde geçti
pinarolmez Sevo74 Sudocrem’de deneyebilirsin. Benim bebeğimin de geçmek bilmeyen pişiği vardı ama sudocrem 2 gün sürmeden geçirdi çok şükür
Sevo74 Madina95 Hadi ya.çok geçmiş olsun bende farklı farklı krem sürdüm ondan mı iyi olmuyor diye düşünüyordum
Hatice47 Sevo74 silverdin yanık kremini deneyin benim bebeğim çok pişik olduğunda kullanıyorum geçiyor ama benim açık yarası yoktu
Bilgenin_Annesi Bezinizin markasını değiştirin. 2 gün önce 3 gündür geçmeyen pişik böyle bezi değiştirince geçti.
Sevo74 Bilgenin_Annesi evet değiştik çok teşekkür ederim kantaron yağı ile de baya bi azaldı fikir veren herkese çok teşekkür ederim 💞💞💞💞💞
Sevo74 Belinays ay evet bi günde etkisini gösterdi çok teşekkür ederim bez de değiştim 😇😇 teşekkür etmek için girmiştim sayfaya siz sormuşsunuz onun için de ayrıca teşekkür ederim 🥰🥰🥰