Glsmnn Çocuğum sürekli huzursuz du bende sağdan soldan şey duydum devit 3 damlası huzursuz ediyor felan diye . Bende 3 gün vermedim çocuk çok rahattı . Bugun başladım yine huzursuzdu . Acaba denk mi geldi yoksa başına gelen varmı
AslihanElif Glsmnn evet benim kızımada doktorun ilk verdiği d vitamini gaz huzursuzluk yapmıştı sonra oceana geçtik rahatlamıştı çocuğum 🥲
Temmuz2021 Buketpoyraz siz yazınca acaba diye düşğndüm acıkcası. Kızıma devit 3 ü akşam 9-10 gibi veriyorum gece uykusu nedir bilmiyoruz. Bugün vermeyi unuttum şuan uyuyor :))) Yarın gündüz verip denicem inşallah damladan dolayıdır, gece uyur uyusunnn
Buketpoyraz Temmuz2021 ben genellikle sabah işlerimi bitirdikten sonra veriyorum en azından uyanık kalınca uğraşacak zamanım oluyo 😂😂🥲🥲🥲 versen bir dert vermesen bir dert ama ben bunu cok kişiden duydum uykusuzluk yaptığını
Yusaydef Temmuz2021 şuan bunu okuyunca gercekten uykusuzluk yaptığını anladım 11 de vermiştim şuan uyanığız uyumuyooo 😖😖😖😖 neyse tecrübe ederek öğreniyoruz
EsZe Temmuz2021 sağlık ocagının verdiğini kullanmayın. O huzursuzluk yapıyor. İçinde ayçiçek yağı da var. Ocean kullanıyoruz 2bucuk yıldır. Zeytinyağlı. Ve markası farketmez her d vitaminini sabah saatlerinde vermeye çalışın. En geç öğlen
Ask35tego Elifff88 paraben varmış demir ve d vitamini damlasını önermiyor doktorumuz sağlık ocafinin verdiğini
C-Efe Glsmnn valla nasil inanip veeirsen öyle ben 1 hafta unuttum vermedim cok huysuzdu 2 gündür veriyrm sanki biraz daha iyi