elifimm1 Merhaba kızım yeni 1 yaşına giriyor bugüne kadar hiç görmemiştik pişiği fakat şu son 3 hafta 1 aydır pişikle başımız bela da doktorumuz 3 lü krem yazdı kullanıyoruz geçiyor sonra yeniden var mı başına gelen var ise neler yaptığını yazabilir mi
Albertosss elifimm1 2aylık bebeğimiz var ondada felaket pişik oldu ne yapcaz bilmiyorum her türlü krem aldık sudokrem , mustela , bepanthen . Öner’iniz varmı ha bide serumla yıkıyor annesi küçük kuzu ağlıyor sürekli
egelsenkonuss elifimm1 tahlil yaptırdınız mi? Islak mendik kullanmayın eger kullanıyorsanız pamukla kurutun yıkandıktan sonra
Esra7834 elifimm1 bizde de pişik mantara döndü 3 tane krem yazdı 1 hafta kullan dedi ama sonuç yine çıkıyor artık bezden şüpheleniyorum
Katya elifimm1 benım kızım gecen hafta ishalle beraber pişik oldu. Seba kes pişik kremi işe yaramadı. Bepanthol aldım iyi geldi o gece gectı hemen
Hara Ne yazdı acaba oğlum 21 aylık dediğiniz gibi hiç pişik olmadı 3 gündür pancar gibi neden oldu hiç anlamadım 🥺
HKyhn Albertosss kantoron yağı hindistan cevizi yağı deneyin. Altını silmek yerine ılık su ile her seferinde yıkayın elifimm1 Hara asitli şeyler (portakal mandalina patlıcan domates)tüketmeyin/tükettirmeyin
Miraaa123 Albertosss benim kızım da olmustu benim yedigim seyden geçmişti portakal mandalina asitli şeylerden bıraktım onları düzeldi bilmiyorum belki sizin de öyle bişeyden olur mu ama
elifimm1 3 lü krem bizde de işe yarıyor ama kaka yapınca yeniden oluyor. Asitli gıdaları kesiyorum bugün de bezini değiştirdim başka kullanacağım bakalım sonuç ne olacak