Sibelll Kimler spinal sezeryan ile Doğum yaptı.Ne gibi şikayetleriniz var?Epiduralde bel ağrısı olduğunu söylüyorlar ben spinal sezeryan ile Doğum yaptım 55 gün oldu çok dizlerim ağrıyor zor oturup kalkıyorum bu durumu yaşayan var mı?
Esrelf Sibelll beeeenn dizim belim ayaklarım ağrıyordu hep şimdi sadcee ayaklarım. Belim de de var ağrı ama bebeği taşımaktan oluyor.
Esrelf Sibelll kalsiyum magnezyum ve d vit eksiklğinden kaynaklanıyordur. Ben alıyorum bu vitaminleri. Şimdi azaldı ağrılar.
Deletedmom_297 Sibelll sadece sırtım ağrıyor bir bölge arada dıkısın sızlıyor ayaklarım ağrıyor ama yprunluktan benim zombi gibiyim uyku vs yok
Sibelll Esrelf magnezyum arada içiyorum devit ampül ayda 1 kullanıyorum.Başka dikkat etmem gereken bir şey var mı sizin kullandığınız
Nuredves Ben de spinal oldum 30 gün önce ama hiç ağrım olmadı canım. Sadece belimi üşüttüğüm zaman iğne yerim zonkluyo gibi oluyor. Bir de sezeryanda estetik dikiş attılar bana ama başında böyle siyah bi iplik var onu aldıracak mıyız kızlar yoksa kendi mi düşecek? Kendi düşecekse ne zamana düşer?
Nuredves Beyzaaa canım kaç günlüktün kontrole gittiğinde ? Bir ay oldu düşmedi daha doktor aldıracaksın falan da demedi. Öylece duruyor hala
Esrelf Sibelll canım ben hergün magnezyum ve kalsiyum ve decavit alıyorum (unutmazsam tabi).kalsiyum ve magnezyumu kendi doktprum kullan dedi. Arada içme düzenli içersen daha iyi olur. Birde zamanla geçiyor ne yazık ki. Ben sezeyan olalı 3 ay oldu. Birde kendini üşütme sakın ayaklarını soğuk yere basma.
Beyzaaa Nuredves bir aylıkta canım doktoruma ziyarete gitmiştik bebekle beraber gel bi bakalım sansda dedi kopartti canım
Barisko Sibelll ben hem spinal hem epidural oldum(kombine anestezi diye geçiyor) , herhangi bi şikayetim olmadı,muhtemelen magnezyum ve kalsiyum depolarınız tükenmiştir,ilaç iyi gelebilir
Esrelf [bilinmeyen] canım benim kullandığım kalsiyumun içinde var ama 400ıu kadar. Az yani. Benimde az ampul kullanacaktım ama burda bebeğin bıngıldağı erken kapanmış diye yazılar okuyunca kullanmadım.