Derrrya 4 ay 10 günlük bebeğim var son zamanlarda mememi reddediyor almıyor aglıyor aç ama inatla emmiyor yaşayan var mı ???
Nyles2019 Derrrya aynı durum benim de başımda var 3 ay 10 günlük memeyi almıyor ağlıyor kucağımda hoplatarak emziriyorum emiyor sonra uzun süre boyunca memeyi bırakmıyor. Sütünüzü çok geliyor olabilir mi. Benimki sütüm çok geldiği için emmek istemiyor.
Asilkuzey Derrrya benimkide aynı şekilde memede aglıyor mırmır konuşuyor çekip uzatiyor sonra emmiyor ne yapacağımı şaşırdım aç kaldığını düşünüyorum şuan 3,5 aylık ne zaman geçecek acaba
busra37 Nyles2019 benimkide 3ay 8günlük hoplata zıplata emziriyorum istemezsede zorlasam daha çok kıyamet kopuyo. Bi mememi alıyo onu zor bıraktırıyorum 2.sine geçmiyorum o yüzden bide çeke çeke emiyo beni
Nyles2019 busra37 aynı durumdayız benimde memeyi çeke çeke emiyor memede uyuyor. Bu durum 5.aydan sonra geçiyormuş. Çok bebekte oluyormuş
Sevgi1 busra37 sıcaktan heralde benimde öyle üç aylık sabah düzgün yedik sonra biraz yiyor mizikliyo direniyor agliyo zor yedi tok mu acaba diyorum
busra37 Sevgi1 bendr şüpheleniyorum doyduğundan. Mememi eliyle kapatıyo ittiriyo. kesinlikle sıcaktan biz bile bunalıuoruz onlar kendi ve bizim sıcaklığımız bide emerken efor sarfediyorlar haklı yavrucaklarda