Yusaydef Merhaba anneler 🌺 devletin verdiği pedia-D vitamini kullanıyor musunuz yada bunun hakkında duyum aldınız mı iyi veya kötü yönden
Gokalbim Yusaydef benm doktorum devletin verdiğini kullanma dedi devletin karsilamadigi başka d vitamini verdi onu kullaniyorm
Pamukprenss Yusaydef pedia d kullanıyorz bi sıkıntı olmadı. Özel doktorlar yazıyor içinde paraben yok güvenilir. Sağlık pcağının verfiğinde paraben var kullanmadım hiç
TosbikAnnesiiiii Ben kullanıyorum şükr bir sıkıntı yok vitamin eksikliği tamamlar çünkü daha vitaminli şeyler yiyemiyor ondan veriyorlar
Seda_nur74 fairytaleofthestars canım her yer aynı vermiyor bendede monovit d var öyle verdi sağlık ocağı
Yusaydef fairytaleofthestars yok canım onu sağlık ocağı veriyor da bunu doktorumuz yazdı devlet karşılıyormuş
Yusaydef Pamukprenss evet bize de özel doktorumuz yazdı sabah mı veriyorsunuz ben bilmeden dün gece verdim uykusuzluk yaptı sonradan baktım zaten üzerine yazmışlar sabah diye 🤦🏻
Pamukprenss Yusaydef unuttuğum zamanlar gecede veriyorum. Neden uykusuzluk yapsın ki. D vitamini eksikliği olursa uykusuzluk yapar
Yusaydef Pamukprenss hmm öyle miymiş genelde okuduğum d vit öyle yazmışlar bnde gece verince uyumadı bide üstüne sabah yazmışlar he tamam o zamn bu uykusuzluk yapar diye düşünmüştüm
Alyaprenses Pamukprenss D vitamini gün ışığıyla etkileşime girer normalde o yüzden gündüz mümkünse sabah verilmesi emilimini artırırmış ve de gündüz olarak vücutta da algılandığı için uykusuzluk yapabilir diye açıklamışlardı
Pamukprenss Yusaydef yok canım onlar gazlı bebeklerin bahanesidir . Bende bi ara öyle sandım vermediğimde de ağlıyordu geceleri