Mertcanbusekarakaya Kızlar ikizlerimden kız olanın ayağı hafif içe dönük. Başına gelen var mı? Doktora Perşembe günü gidicez doktora götür demeyin 😭😭 bu arada 1 ay 17 günlükler
Bebegim_ben Mertcanbusekarakaya canm gorumcemin oğlundan olmuştu karin dar geldiginden oluyo ufak bu operasyon geçirdi ve ortopedik ayakkabı kullandılar smdi 1. Sınıf masallah çok iyi korkma dermansiz dert vermez Rabbim
Naz1905 Mertcanbusekarakaya korkulcak bişi yok cnm kuzenimin öleydi ve geçti ufak bi operasyon ve sonunda ayabbkyla şuan hiç bişi yok
Mertcanbusekarakaya Mertcanbusekarakaya Bebegim_ben Naz1905 Doğum yaptığım hastanedeki doktorum söylemedi 😡 gece yarısı bir hemşireden öğrendik sonra ertesi gün sorduk bütün doktorlara yoğun bakımdaki hemşirelere herkes birşey yok dedi ama ayağını beyaz bir bantla sarmışlardı. Eğer Perşembe günü birşey çıksın o hastaneyi yıkarım başlarına 😡😡😡
Bebegim_ben Mertcanbusekarakaya korkma korkma ortopedi doktoru bakiyo belki operasyona bile gerek kalmadan geçebilir ne kadar derecesi onemli
Naz1905 Mertcanbusekarakaya teyzemnde öleydi cnm ultrosnlarda falan hiç bişi yoktu yani en azndan öle söylüyorlardı. Sen içinş fetah tut düzelir onda bi sıkntı yok ama söylememeleri ne kadar yanlış ya