Elifinannesiiiiiiiiii Yoğurtlu yarma çorbasına bayılırım 5 aylık bebeğim içsem bir iki tabak çok gaz yapar mı bebeğime canım çok istiyor…..
ma9419 Elifinannesiiiiiiiiii bir iki tabak değil de daha kararında olabilir. Bi denersiniz bakarsınız gaz yapmıyorsa daha çok yersiniz
Elifinannesiiiiiiiiii ma9419 normalde dikkat ediyordum farkettim ki beslenemiyorum bir çok seyi gaz yapar diye yemedim 5. Aya kadar artık hem canım istiyor. Hemde dikkat etmeme rağmen hep çok gazlıydı kızım. Şimdi diyorum yersem daha da mı çok olacak
ma9419 Elifinannesiiiiiiiiii doğrusunu yapmışsınız ama malesef bazı bebekler dikkat etsekte gazlanabiliyor yapısı gereği. Zaten 1 ay sonra ek gıda döneminde kendisi yemeğe başlıcak yoğurdu vs o yüzden artık yemeğe başlayabilirsiniz ama ben mesela gaz ihtimali olan besinlere yavaş yavaş az yiyerek geçmiştim bebeğim çok gazlı olmamasına rağmen. Güle güle büyütün 😊
Elifinannesiiiiiiiiii dandiniko ben gebe kalmadan çok sık yerdim çok severim bir kerede 3 4 tabak yerdim çok fazla gaz yapar yarma. Şimdi ablamın komsusu ben çok seviyorum diye getirmiş zor tutuyorum yememek için
dandiniko Elifinannesiiiiiiiiii biraz giyin canım bişey olmaz fazla kaçırmadıktan sonra. Kimyon çayı içersin üstüne çok rahatsız ederse