Serrateacher_67 Merveigmnkrt bir sürü mama denemesi sonucu doktor tavsiyesiyle keşfettik ben inanılmaz memnunum. Farkettim ki en pahalı mama her zaman en kaliteli değilmiş. Ne gaz ne kabızlık yaptı hatta aksine gaz sorununu çözdü. Kızımda reflü vardı ben evolvianin reflü manasıyla normal mamasını birlikte kullandım faydasını gördüm. Kızım 1 yaşında yarın 3 numaraya geçeceğiz
durupelin Merveigmnkrt bende sma kullanmıştım bizde de kabızlık yapmıştı biz evolvia geçtikten sonra kabızlık sorunu yaşamadık kilo alımı da iyiydi
Merveigmnkrt Baakpnr- Canım ıkınıyor kakasını yapamıyor küçük küçük yapıyor birde ıkınmadan kaynaklı poposu çatladı bebeğimin
Baakpnr- Merveigmnkrt benim bebegım 34 günlük ıkınıyor kızarıyor mesela kakası yumuşak ve yapışkan hani macun gibi azcık çıkıyor bu kabızlık mı acaba ? Yoksa büyüklerdeki gibi olursa mu kabızlık denilir
Merveigmnkrt Baakpnr- Canım bence kabız ve ıkınıyorsa mutlaka doktora göstermelisin poposunda çatlak olabilir bu aralar çoğu kişide duyduğum ve yaşadığım bir problem 😢
Serrateacher_67 Merveigmnkrt benim sütüm kızım 3 aylikken kesildi. Bende 3 aylıktan beri mama ile devam ediyordum sadece. 6.ayda ek gıdaya geçtik git gide azaldı tabi ama hala mamaya devam ediyorum ek gıdanin yanında
Akcabeytas 3 aylıkken başladık şuan 15 aylık hala devam, çok memnunum ne kabızlık yapto hatta kolikti kızım gazını bile azaltmıştı