Seda54 Merhaba hanımlar bebeğim 3 gündür geceleri uyku arasında ıkınıyordu bugün dahada arttı uykuya dalıyor ama ıkınma yüzüne geri uyanıyor 1ay 6 günlüğüz bu arada mama kullanıyoruz kabız değil acaba mamadan kaynaklı birşey midir yoksa başka nedeni varmıdır aranızda yaşıyan var mı 🤔
Sakura-chan Seda54 benimki o ayda sürekli ıkınıp alttan pırtlarıyordu 4 saat sürüyordu aralıksız. Büyük insanlar bu kadar gaz çıkarmaz bu nasıl çıkarıyor diyordum. Ne olur ne olmaz diye mama değiştim 1 hafta sürdü geçti baya azaldı . Hangi mamayı kullanıyorsun
Bahhar Oğlum tam 3 aylık maalesef gazlı bir bebek. Tarif ettiğiniz sıkıntıları 3 aydır yaşıyorum. Doktorumuz 4. Ay dolduğunda biteceğini söyledi.
Bahhar Seda54 ben bu dönemde çok mama değiştirdim ama en iyisi hipp combiotik ve aynı zamanda biberon da önemli avent ile başladım ama inanılmaz gaz yaptı. Dr.browns a geçtim oldukça azaldı şikayetlerimiz
Seda54 Bahhar avent bende kullanıyorum canımm ama o kadar çok akıyor ki çocuğun boğazına kaçıyor hep bende o biberondan alıcam bide mamamızı değiştirecem inşallahhhh bize de fayda eder 🙏🏻🤲🏻
Alptugba Seda54 Gazı var canım her ne kadar çıkarsa da tam olarak cikmiyo gazları doktoruna danisip gaz damlası kullanabilirsin
Bahhar Seda54 akıtma problemi hiç yaşamadım ne yalan söyliyim. Ama dr. Browns ta yaşadım fakat oğluma iyi geldiği için bunu göz ardı ettim. Daha sonra konuyla ilgili firmaya yazı yazdım onlarda sorunumu kısa sürede çözdüler ve yeni biberon gönderdiler. Mamaya gelince her bebeğin bünyesi farklı ama hipp combiotik şuan iyi ürünlerden
Kalimero Nbl probiyotik damla vermişti dr benim bebeğimde öyleydi 2 günde düzelti, bağırsakları düzenliyor gönül rahatlığıyla kullanabilirsin,nbl damlayı faydası var.