Humus Kangurumu satiyorum. Sayili kullanıldı hiç yıkamadım tertemiz duruyor .renginde dikişlerinde hicbir sorun yok.isteyene instagramdan detaylı foto atabilirim yesyeni posetiyle duruyor . 120 tl linkteki model https://www.solomombaby.com/Urun/SolomomBaby-Yenidogan-Set-Bordo-0-4-Yas/19
serkan Merhaba bizde 10 aylık erkek çocuğumuz için düşünüyoruz hala satılık mı rengi kırmuzı mı linkteki gibi bşrde hangş şehirdesibiz ve sın fiyat ne olur ben ankaradayım
Humus serkan izmirdeyim evet linktekinin aynisi son fiyatı m zaten ürünü m gerçekten çok temiz bebeğim küçükken kullandım hiç bir yerinde deforme leke soluk kırık birşey yok
Humus serkan izmirdeyim evet linktekinin aynisi son fiyatı m zaten ürünü m gerçekten çok temiz bebeğim küçükken kullandım hiç bir yerinde deforme leke soluk kırık birşey yok
Abc serkan Merhaba kanguru icin gec kalmışsınız biz 10 aylığız bıraktık artık kanguruyu sadece kisa mesafe market vs icin kullanıyoruz bosuna almayın derim
serkan Abc eşim yurt dışına çıkacak 2 çocuğumuz var ikisi de küçük o yüzden oğlan için gidip gelirken lazım kanguru o yüzden 2.el bakıyoruz ucuz olsun diye
Meryemmm serkan benimde elimde kanguru var ankaradayim hiç yıkanmamış bebeğim 2 aylık kullanamıyorum saticam markasi mamadus marka siyah üzeri beyaz notalı