Mervegns Kızlar 3 ay 3 günlüğüz dün akşam 6 gibi hem memeyi reddetti hem biberonu şırıngayla besledik gece beslenmelerinde emdi bugünde akşama kadar emdi ama yine akşam 6 gibi ne memeyi kabul etti ne biberonu başına gelen var mı neden böyle yapıyor ya😔
Goktugunannesiyim Mervegns benım çok kez oldu her zaman loş bir odada sakinleştirici bir müzik veya beyaz gürültü açtım ve en önemlisi zorlamadım ben sakin kaldıkça atlattık çok şükür belli zamanlarda bebeklerin dışarıya ilgisi artıyor veya geldikleri yeri anlamaya çalışıyorlar onlar için kafa karıştırıcı bir durum lütfen sakin kalın birlikte güzel bir duş almak belki anne karnındaki hissi uyandırır umarım işinize yarar
Mervegns Goktugunannesiyim evet dediğiniz gibi odaya gidip loş ışık ve sevdiği bi müzik var onu açıyorum işe yaramıyor az önce duş aldık sakinledi tamam şimdi emer dedim yine emmedi yarın doktor kontrolümüz var bi sorucam ama çok huzursuz hissettim kendimi
Goktugunannesiyim Mervegns asla huzursuzlanmayın hemen hissediyor minikler evde bir huzursuzluk olsa bile benim bebeğim hemen emmesinde sorun yaşarım hala öyle.hiç emmiyor değil öyle düşün bir şekilde çok acıkınca emecek doktorunuza da danışıp rahatlarsınız inşallah