Deletedmom_49 Kızlar gece minnoş oğlum sonunda (9.5 aylık) alttan bir tane dis çıkarmış. Ama halen iştahında düzelme yok. Ne kadar zaman alır bu süreç nasıl ilerliyor? Bilmediğimden soruyorum. Hayırlı akşamlar 🌸
Deletedmom99886 Deletedmom_49 İnci gibi dişleri olsun❤️ Daha bir tane çıkmış birkaç güne ikincisi de gelebilir gelmesene yakın zamanda gelecektir onların huzursuzluğudur büyük ihtimalle 😞
Mom5457 Deletedmom_49 hayırlı olsuun aynı zamanda çıkarmışlar benimki de 9 buçuk aylıkken çıkardı 🥰 1 hafta sonra biraz biraz yemeye başladı benimki ama 1 yaş huysuzluğu girdi devreye malum acayip seçici canım. Bir gün seviyorsa öteki gün sevmiyor galiba biraz da karakterleri oturuyor. Ama şöyle söyleyeyim diş zamanı yoğurt bile yemezdi ki en sevdiği şey. Şimdi allahtan onu yiyor üstlerde sıra
-erCansu- Deletedmom_49 daha yeni başladı dönem dinem düzelir bütün dişlerini çıkarana kadar böyle olur malesef
Balarisi_melisEla Deletedmom_49 Ayy sonunda🤭😆🤗🤗🤗Hayirlı olsun 1 hafta ya da diğeri çıkar 3,4 gune iştahi düzelir yogurt felan verebilirsin soğuk iyi gelir yer belki
Deletedmom_49 Deletedmom99886 aminn bebeğim çok sağol♥️ ikincisini de çıkarınca mi düzelir ki bu iştahı ya. Hiç keyfi yok😔 iştahı sifir.
Deletedmom_49 Mom5457 evet evet Metehan da yoğurt asigiydi ağzına bile almıyor 🙄😔 distenmis meğersem.
Deletedmom99886 Deletedmom_49 Her çocuk farklı ama benim oğlumun huzursuzluğu uzun dönem geçmedi😢 iştahsızlık köpek ve azı dişleri çıkartırken oldu😢 umarım sizin bebeğiniz hemen toparlar ❤️
Mom5457 Deletedmom_49 çok sinir bozucu ya kolay gelsin 2 yaşa kadar tüm dişler çıkana kadar devam sanırım 🥺
Deletedmom_49 Deletedmom99886 bir de benimki daha bismillah alttan bir tane çıkardı bir iki aydır mahvetti beni. Azilsr çıkınca durumumuzu düşünemiyorum 😂
Rubab_Mommy Deletedmom_49 Hayirli akşamlar💛Biri ciktiysa digeride geliyodur buyuk ihtimalle.Biraz suruyo bebegin eski haline donmesi.İnci gibi dişleri olsun in şe ALLAH🌝🌸
Rubab_Mommy Deletedmom_49 Canim peş peşe cikmasi daha iyi aslinda.Sonra uzuun sure rahatliyolar.İn şe ALLAH kolaylikla cikarir kuzucuk💛
Balarisi_melisEla Deletedmom_49 seni emiyorsa sorun etme( buna kendim inananiyormuyum acaba🤣🤣)melisinde ustler şişti inşallah biran önce çıkar tetagil le parol veriyorum
alvisinannesi Deletedmom_49 inci gibi dişleri olsun ❤️ Peş peşe geliyorlar maalesef tam düzeliyor hooop üstler geliyor 😒