Bersahefem Merhabalar, Anne sütü artırıcı damla veya besinler neler ve anne sütündeki yağ oranını artırmak için ne tüketilebilir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi 🥰
Mavisimbenim Bersahefem trendyolda hepsi burada da filan var solgar brewers yeast with vitamin B12 diye geçiyor sabah öğle akşam 2 tablet içiyorsunuz yemekten sonra bayağı fayda sağlıyor beslenmene de dikkat edersen koyu oluyor etmezsen su gibi oluyor sütün de
Alminazli Bol bol yeşillik ye canım gunde 3 litre de su içmeye çalış 17 aydır emziriyorum kalitesi icin de kuruyemiş badem fındık kaju iyi gelio kuru kayısı incir falan bende cok işe yaradi
Alminazli Bersahefem benimde yoktur canim sevmem leblebiden başkasını ama cok ise yariodu gercekten faydasini gördüm 2 günde bi 5 fındık 5ceviz 5 badem falan bile yesen faydasini görürsün
sezcag Bersahefem ben bu süt olayına hiç bi anlam veremedim neye göre çoğalıyo neye göre azalıyo çözemedim kendimi ama dönüşümlü olarak kullandım ikisinide.şuan ikisini birden kullanıyorum çünkü bi kaç gündür inanılmaz azaldı bence bi deneyin hangisi size iyi gelirse onla devam edersiniz