Aaa1234 •4 aylık bebeklerinizi saat kaçta gece uykusuna yatırıyorsunuz? Kaçta kalkıyorsunuz •Uykuya nasıl geçiş yapıyorsunuz? •Geceleri kaç kere uyanıyor ? Biz 7.30 gibi gece uykusuna geçiyoruz çok mu erken saat bilemedim 😬🙄
Ddk2424 Aaa1234 8 buçuk 9 gibi uykuya geçiyoruz sizin bebiş baya erken uykuya geçiyormuş kaçta kalkıyor
nidas_mom Aaa1234 kızım 5 aylık oldu. 4.ayında da kendi istediği gibi uyuyup uyanıyordu hala öyle belli bir rutin saatlerimiz hala yok. Gece uykusuna 12-1 arası geçiyor
Zlm Aaa1234 o zamanlar 11 civarları uyurdu gece 3 saatte bir olacak şekilde beslerdim kucağımda salliyodum yada ayağımda 9 gibi kalkiyodu
sarmaliklahana Aaa1234 benim ki sabahb11:00 de uyanıyor sonra geceye kadar 2 saat uyuyor 2 saat uyanık ortalama en son 12:00 de falan uyuyor. Bazen 1 saat uyuyor bazen 3 saat o değişiyor. Gece de 2 saatte 1 uyanıyor emmek için. Altını açmıyorum gece boyunca.
Hahahahah12 Aaa1234 uyku saatlerini düzene koydunzmu gündüzleri de . 3 ay 20 günlüğüz 2 haftadır huzursuz ne uyku kaldı ne düzen
Aaa1234 Hahahahah12 Gündüz uykularımız asla düzene girmiyor girmeyecekte galiba çok kötü parça parça zar zor uyuyor ve çok kısa sürüyor.Ama 2.ayından beri akşam saat 7-7.30 olduğunda uyku saatinin geldiğini anlıyor çok şükür hiç zorlamadan uyuyor.Sanırım gündüz uyuyamadığı için o saatlerde dayanamıyor artık
Eymeneylul0 5 aylığız bi aydır ayni zaten 9 10 arasi uyuyo gece 3 4 gibi bi kalkiyo 6 gibi bi geri uyuyo 8.30 9 arasi gune başlıyoruz 😊 aslinda sizin de cok erken degil uyusa bende uyutmaya çalışıyorum da cok gec geciyo uykuya
Aaa1234 Eymeneylul0 Ben acaba çok mu erken uyuyor o yüzden mi 6 da kalkıyor diye düşünüyorum gündüz uykularınızın belli bir saati var mı😊
keskin_s 8 gibi odaya geciyoruz 9 gibi uykuya daliyor. Su an dis çıkarma donemi oncesinde oldugumuz için biraz huzursuzuz ondan dolayı geceleri birkaç kere kalkiyor. Sabah da 7 civarı uyaniyor.
Eymeneylul0 Aaa1234 malesef kızım gunduz uyumuyo 🥲 ama oglumda tecrübemi soyleyim bende denedim zamanında kacta yatirirsam ayni saatte kalkti ve uykusunu alamadigi icin daha huysuz oldu aynen devam edin bizimki 1 bucuk yasindan sonra gec yatinca gec kalkmaya basladi☺️
nidas_mom Aaa1234 Baya uyuyor ya eğer açsa 9 gibi uyanıp yemek yiyip uyuyor toksa 10:30/11:00′e kadar uyuyor
Aaa1234 sarmaliklahana Bende altını açmıyorum ilk zamanlar o hatayı yaptım uykusu açılıyor ve geri uykuya döndürmek çok zor oluyordu.
Aaa1234 sarmaliklahana 1 yaşından sonra geç yatırmaya alıştırsam iyi olacak. Kış günü olduğu için sabah 6 da kalkmak çok zorluyor beni 😕