Nur709 Kizlar merhaba kizim 1 yaşına girdi bu zamana kadar uyku nedir bilmiyorum önce gaz dediler şimdi dis ağrı kesici vs hersey denedim gece uyku yok ciklik çığlığa uyanıp ağlıyor başına gelen var mı böyle bişey
yareninannesi888 Nur709 benim kızımda 1 yaşında uyku terörü diyorlar her gece korkuyla bekliyorum zaten çok zor uyuyor çığlık çığlığa uyanıyor sabaha kadar zor sakinleştiriyorum
Nazli_07 Nur709 Benim kızımda 1 yaşında önceden ne güzel uyurdu sabah kadar şimdi geceleri uyanık hep.İnsalah düzelir kısa zamanda
Nur709 yareninannesi888 çok zorlanıyorum zaten hep sıkıntılıydi tamam gazı azalır dedik daha kötü oldu 😭
Nur709 Minikkuzum1999cok zorrrr bı durum araştırıyorum ama dış falan yazıyor her yerde ama dış olsa ağrı kesicinin dahi faudasi olmaz mı
unvrn Nur709 kızım 1yasında hala gece gaz içinde katılarak ağlıyo kıvranıyo inanın delirmek üzereyiim artık
Bebis Benim kızım 18 aylık hala geceleri en az 4 yada 5 kez kalkiyoruz emiyor tekrar dalıyor nasıl geçecek bu durum bilmiyorum birde memede uyumaya alıştı başka türlü asla uyumuyor
Nur709 unvrn merhaba mama kullanıyor sanız eğer mamayı degistirin biz bu mamalardan çok çektik hepsi gaz yapıyor ama bazıları çok daha kötü yapıyor sizin bebeğiniz gibi