Rabia4646 Bende bebeğime hem mama hem meme veriyorum ama meme ile kavga ediyor acaba biberondan çok geldiği için memeyi tutmak istemiyorum. Korkuyorum meme reddi olursa diye
eslemkusunannesi Rabia4646 e bebekte kaşık biberon var veya emzirme biberonu 43 günlüğüz hastanede şırınga kullandılar eve geçince kaşık biberon ve emzirme biberonu aldık hala hem meme hem mama ile devam ediyoruz Red yaşamadım çok şükür bir deneyin isterseniz
Sinemsimay Rabia4646 sütünün tazyikli geliyor olabilir. Benim kizimda 58 günlük bizde qyni şekilde meme de kavga ediyoruz sürekli eliyle itip ağlamalara başlıyor. Baktım göğsümü sıktığım zaman tazyikli geliyo
incitanesii Rabia4646 ben 3 aya kadar mama meme gittim 3. Aydan sonra biberon reddi başladı. Memede ağlaması süt azlığındanda olabilir yavaş aktığındanda. Bazı bebeklerde meme reddi yapabiliyor biberon alternatif bir yöntem deneyin isterseniz
Aalya Rabia4646 meme reddi olur ben yaşadım.mümkünse kaşık biberon veya ucu küt alıştırma bardağı ile içiirn
Sinemsimay Rabia4646 önce 10 dk emziriyorum sonrasında kendide almıyor zaten bi 15 dk memeden çekip tekrar 10 dk emziriyorum anca böyle çare bulabildim
Rabia4646 Sinemsimay bazen güzel emiyor ama bazen kavga ediyor memeyle hiç almak istemiyor bağırmaya basliyor