Asil7878 Oğlumun yüzünde kuruluk kırmızlıklar vardı kakası yeşildi sureklı süt yumurta alerjısınden şüphelendi 1 hafta diyet verdi sma kullanıyordum bu mamayı önerdi nasıl süt mama seklınde oğlum ilelırloyodu moralım çok bozuldu 😔
Ucansupurge Asil7878 Kiziminda süt ve süt ürünleri alerjisi var bugün doktor bu marka mamaya başla dedi aldık ama bir türlü iceremedim. Acayip kötü kokuyor ve tadida çok kötü. Çocuk istemiyor biberonu eliyle geri itiyor.
Tirtil35 Asil7878 mamaninicine paket vanilyayi koyun dokulmeyecek şekilde kutunun içinde olsun kokusunu baya bi degistiriyor
DoraKizimm Asil7878 Benim kızım similac alimentumu iyi kötü içmişti. Neocate’e göre daha iyi tadı. Olmazsa doktoruna danışıp onu deneyin bir de
Tirtil35 Ucansupurge mama.kutusunun içine dokulmeyecek şekilde vanilya paketini agzi3 açık bir şekilde koyun bekletin kokusunu baya bir degistiriyor bide mamayı yapmadan önce bi Yarim saat havalandirin
Ayca77 @Asil7878 Ucansupurge yeğenim de ağlayarak içiyordu😞 içine vanilya katıp verebilirsiniz az da olsa tadını değiştiriyor
Ucansupurge Asil7878 Egzema, cildl pütür pütür islik gibi oldu, ishal, kaka Yesil mukuslu ve kanlı, kusma, sürekli ıkınma müthiş gaz sancılari.
SnmzBrc Neocate kullandık biz ama almıyordu içine çilek aromalı dan bir kaşık koyuyordum içiyordu ama bence onun yerine Aptamil pregomin as kullanın
Ucansupurge Asil7878 Banada söyledi vanila şurubu yada pekmez koyabilirsiin birde şekerli vanilinden 1 çay kaşığı koyabilirsin dedi Vanilin koydum kesinlikle kabul etmiyor. Eşimde çıktı vanilya şurubu arıyor 1 saattir 😔
Esra1711 Ucansupurge benim bebeğimde de ileri derecede var Süt ve süt ürünlerine karşı alerji doktorumuz bizede bu mamadan verdi içerisine ya Vanilya şurubu veya İran hurmasini kaynatıp onun suyu ile birlikte yapmamı söyledi isterseniz öylede deneyebilirsiniz
Ucansupurge Asil7878 Hayır biz deri testi yaptırdık bariz şekilde süt alerjisi çıktı hatta ileri derecede falan dedi
Ucansupurge Asil7878 Alerjiden kaynaklidir benim diyette istemeden kaçak olduğunda sürekli ağlıyor ve uyumuyor mizmizlaniyor
Esra1711 Asil7878 hurmaları kaynatiyorsunuz ben 15 tane hurmayi 1 litre suda kaynatıyorum suyu süzüyorum sonrasında kaç ölçek mama kullanıyorsanız o ölçüde kullanıyorsunuz normal su yerine hurma suyunu kullanmış oluyorsunuz