Syktoprak Kızlar oğlusum 8 aylık kivi,nar verebilirmiyim nasıl verebilirim.portakal muz elma verıyorum ama kivi ve nar hiç vermedım
TheBaby Syktoprak Canım ben meyve püresinin içine katıyorum. Ama nar ve kiviyi sevmiyo. Azcık bile eklesem anlıyor. Portaklı seviyor. Elma muz portakal ve irmik olarak karıştırıyorum. Bir öğün yemeği oluyor. 8 ay 11 günlük
Wanderlust Syktoprak nar suyu olarak deneyebilirsiniz. Ben kiviyi dilimleyip 4e bolup koyuyorum kendisi yiyor
demomomy Syktoprak Instagram’da BLWMUTFAK adresi hangi ay ne verilir tablo yapmıştı dün gördüm. Bı bakın isterseniz
Denizzz88 TheBaby benim bebeğimde 8 ay 9 günlük evde çok güzel tatlı tatlı portakal vardı versem mi diye düşünüyordum ama bazı yerlerde de 1 yaşından önce vermeyin diyor asitli ya kaşıntı veya pişik falan yapabilirmiş diye ilk verdiğinizde bi problem olmadı dimi
ElmarNarmin Kivi 10aylıktı sanırım ilk verdiğimde. Soyup 4e bölüp öyle verdim kendisi yedi. Nar 1yaşında verdim. Tane tane. Şimdi 14aylık taneli şekilde bi kasede veriyorum, eliyle ve ya kaşıkla yiyor
TheBaby Denizzz88 Canım ben püreyi hazırlayınca kavonoza koymadan içine sıkıyorum. Yani tüm bir tane değil. İki dilim gibi düşün.