Annekuzusu7 Oğlum tepsiye bi vurdu tüm çay döküldü koltuk koyu renkli belli olmuyor ama kokusunu alabiliyorum bi de anne çayıydı kokuyu siz düşünün bitkilercee🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Nasıl temizleyebilirim şekerliydi
Melikegunes- Annekuzusu7 A101 de pembe kutulu viking marka bi genel temizleyici var her lekeye birebir onu deneyin kokusuda çok guzel
Annekuzusu7 Balkizlarim halı da kullanıyordum koltukta da işe yarar mı gerçekten ağartmaz dimi koyu ya
buselidunya Melikegunes- çamaşırlardaki lekelerde de işe yarıyor mu denediniz mi, iyiyse alırım ben de ya🥲
Melikegunes- Annekuzusu7 genellikle halıya falan dökülen şeyleri onunla siliyorum fayda ediyor. Lekeye etmese bile kokuya kesinlikle edecektir
buselidunya Annekuzusu7 iyi ki koyuymuş benim mesela nubuk, hemen ıslak mendille bile silsem bişey kalmıyor😬 ama dediğim gibi asperox fairy bile süper
Annekuzusu7 Balkizlarim anladım canım ben lacivert halıma kullanırken fazla kullanma ağartırsın demişti kayınvalidem oradan aklıma geldi acaba kullansam mı
Annekuzusu7 Melikegunes- çol teşekkür ederim şimdi lekesiyle uğraşayım onunla da kokusunu gidereyim bari❤️
Balkizlarim Annekuzusu7 Ben herşeyde kullanıyorum bir kaç yorum daha bakın şuan içinize sinmedi sanırsam 😁
Melikegunes- buselidunya hiç denemedim bilmiyorum onun icinde yine a101 de oluyo genelde firçalı leke çıkarıcı var ondan aliyorum bazı bimlerdr de oluyor
Melikegunes- buselidunya cocukların kıyafetlerinde kullaniyorum genelde umarim sizde memnun kalirsınız