Deletedmom6262 4 aylık bebeğim yüzüstü yatmaya korkuyor uyurken bazen gazı oluyor yüzüstü yatırınca çıkarıyor ama korkuyor hemen uyanıyor kafasını kaldırıyor nasıl alistirabilirim gözümun önünde olcak bogulmamasi için
sedanurss Deletedmom6262 sürekli egzersiz yaptır onune ayna koy oyuncak koy ilgisini çeksin zamanla alışır ☺️
Fulyaalin Deletedmom6262 6 ay yüz üstü çevirsem kıyamet kopardı 6. Aydan sonra kendi yüz üstü yattı. Şart mı yüz üstü yatmasi bence bebeğiniz nasıl isterse öyle uyusun
Deletedmom6262 Rizeli53 Bogulmamasi için özel yastıkta aldım gazını çıkarıp rahatlayana kadar yatırmak istiyorum
Deletedmom6262 Birprenscik ama yüzüstü yatmıyor uyurken bile uyanip kafasını kaldırıyor bı alıştırma yöntemi varmı
Birprenscik Deletedmom6262 ilk bacağınızın üstüne koyun bebeğinizi yüzüstü ordan öyle yatırmayı deneyin
Deletedmom6262 sedanurss Evet canım oyun halısı aldım baya hareket ediyor ama uyurken karni açıkiyor mamadan sonra gazı oluyor
sedanurss Deletedmom6262 gazı oldugu için mi yüz üstü koyuyorsun? hoşlanmıyordur belkide gaz oldugu zaman yüz üstü yatmaktan
Fulyaalin Deletedmom6262 uyurken gazını hiç cikartmadim emzirme danışmanından destek almıştım prematüre doğdu emme reddi olmuştu oda uğurda gazını ciksrtmana gerek yok dedi ayrıca yüz üstü yaptırırsan beslenme sonrası kusma ihtimali var bilginiz olsin
Deletedmom6262 sedanurss Gazi olsa olmasa kafasını dik tutuyor burnuyla yatıyor nefes alamayınca yine kaldırıyor kafasını yan cevirmeye çalışıyorum bı alistiramadim
Deletedmom6262 Fulyaalin uyurken mız mizlanib duruyor meme veriyorum emerken uyuyor yine 5 dk sonra gözü kapalı ağlıyor
-erCansu- Deletedmom6262 benm oğlumda hiç sevemzdi 3 yaşında bikere bile yüzüstü uyudugunu görmedim 😅
Fulyaalin Deletedmom6262 ben bu şekilde biliyorum canım gaz sorunumuz bile vardı ama uğurda uyandirmamam söylendi hiç uyandırmadjm uykusunda ağlamadi hiç o şekilde bazi dönemlerde uyku gerilemesi oluyor hem yüz üstü yatmasi tehlikeli uyuması O aylarda yani sen yine de dikkat et