Sahinnnn 1.5 aylık kızım öyle böyle uyutuyorum ama 40 dk hadi taş patlasa 1 saat uyuyor tekrar uyutamıyorum. Biraz daha fazla uyuması gerekmiyor mu? Yada tekrar nasıl uykuya daldırabilirim?
Eftelyaaa Sahinnnn uyku süresini takip edin mesela 45 dk mi uyuyor 40. Dk da siz uyandırıp tekrar uyutun. Bebekler rem uykusundan non rem e geçemiyor (terside olabilir). 45. Dk da tamamen uyandığı için uyanmadan tekrar uykuya daldirirsaniz derin uyur 😌
Sahinnnn Hlyvk inşallah taktikler vardır bide emzikle uyuyor düşürüp ağlıyor sürekli ne ben uyuyabiliyorum ne bir iş yapabiliyorum pek yoruldum siz de nasıl
Hlyvk Sahinnnn valla 5 tane besik denedim uyisun diye uyumadii emzik aliyor ama atiyor ayniyiz yani sneinle arkadasim cingene besigi denedi yani tavana bsy cakmis ordan ip sallandormis oyle bi besik tarzi bsy yapmis uyumayan bebek onda 3 4 saat uyuyormus
Yigitsvlm Ben pışpış sesi açıp koyuyorum biraz da fazla uyuduğunu farkettim mutlaka altı temiz karnı tok ve gazını çıkarıp uyutuyorum belki işinize yarar
esratlas Aynı benim oğlum 🥺 hiçbir iş yapılmıyor anca kahvaltı yemek yiyorum hop bi bakmışım uyanmış. Üstelik deliksis de uyumuyor aralarda uykuya devam etmesi için pışpışlamam gerekiyor. Keşke bi çözümü olsa 1 saat uyusa mutlu oluyorum ki çok nadir
Sahinnnn esratlas sizin kaç aylık? Vallahi napıcaz nasıl olcak psikolojim bozuldu uykuyla da bitmiyor yok gazı yok huysuzluğu çok yoruldum
Sahinnnn Eftelyaaa uyandırıp kendim uyutayım doğru anlıyorum değil mi mızmızlanmaya başladığında tekrar uyutmaya çalışmaktan bahsetmiyorsunuz
Eftelyaaa Sahinnnn aynen öyle mesela benim kızım alarm gibi 45. Dk da kesin uyanır gece de 1.5 saatin sonunda uyanır. 40. Dk da tekrar pispislamaya başlıyorum hopp 1.5 saat uyuyor. Tabi elzem durumlar hariç açlık kaka vs zamanla uykuya geçmeyi öğreniyorlar 6 ayın sonunda oluyomus. Internetten bebek uyku döngüleri olarak bakabilirsin