Deletedmom484545 Deletedmom896 ya büyüdükçe biner düzene dicem ama benim cocuklarım doğdu doğalı hiç uyku sorunu yaşamadım ben cok uykucuyum bana benziyorlar skkdödkdkf üç gün hiç uyanmadan uyudugumu bilirim😂
Deletedmom896 Katun Aman yarabbi ya ben bunu da denedim gece 20 de uyuyup yine aynı gece 12 de uyanıp sabah 3-4 e kadar geziyor evde o daha yorucu
Wolverine Deletedmom896 22.30 23 genel uykuya gecis. Eğer 2 saat uyuduysa gündüz gece de 12yi buluyor yatması. Sabah 8-9 arası da uyanış
metehanmom_ Deletedmom896 yanına yatıp uyutmuş denesen erken saatte benim ki 18 aylık yanına uzanıyorum öyle uyuyor benmki de gece hiç uyanmaz
askanne10 Deletedmom896 sabah kaşık mama yiyor 8 gibi süt istemiyor bu sıralar sonra 10 gibi yapıp uyuyor biraz yarım saat veya uyumuyorsa yiyor kahvaltı ediyor normal sonra uyuyor biraz yarim saat birde belki akşam üstü 4-5 gibi uyuyor başka uyumuyor gündüz gecede 8/9 gibi uyuyor
Wolverine Deletedmom896 aynen saatlerimiz iyi ya, işte bu geniz etinden bazı geceler çok sık uyanıyor, bazen hiç uyanmiyor belli olmuyo, eskiye göre daha iyi tabi.
Denizgozlum Deletedmom896 13. Aylık bebeğim tek uyku yapıyor. 1 ile 3 saat arası uyuyor. Genelde 1.5 saat uyuyor. Gecede 8-9 da uyur. Sabah 9 da uyanır.