Kadifemsii Deletedmom896 kızım 18 aylık çok nadir 3 saate yakın uyur genelde 2 saat uyuyor ama bu bikaç gündür gündüz uykusu 1 1.5 saate düştü gecede geç yatıyor 😬 bi anda değiştir düzeni
Deletedmom896 Cgdmltr93 Ayyyy ya benim ki o kadar uyusa hırçın ve mızmız oluyor toplam 3 saat uyuyor 🙄
Deletedmom896 Cgdmltr93 Gece 12-1 allah ne verdiyse ama gündüz 1-2 saat uyusa da gece uyuma saati şaşmıyor
turkerg Deletedmom896 alistirmaniz gerekiyor. Cok gec yatiyor bir bebek o saatlere kalmamali. Biraz erken uyursa oglen zaten daha az uyuyacaktir. Oglum 1.30-2 saat uyuyor. Aksam 9-9.30 uyur sabah 7.30-8 uyanir
__zulfisiniz__ Deletedmom896 sabah erken kaldır 7 gibi sonra öğle uykusuna yatır öyledemi olmaz ki gece erken yatması için sabah erken kalkması lazım diye duymuştum bizde tek uyku öğlen 1 buçukta yatar 3 te kalkar gece uykusu 9 buçuk
MelekAnnesii Deletedmom896 bu benim oğlum işte sabah 6da da kalksa gece 11 12 y8 buluyor yanlışlıkla 10da falan yatarsa akşam gece 2de uykuyu tamamen alıp kalkıyor 🤷♀️
Elifmoms Deletedmom896 evet 9 930 gibi yatıyor sabahta 7de kalkıyor. Kaçta yatarsa yatsın erken kalkıyordu bende çareyi erken yatırmakta buldum 😅