sarmaliklahana Haticedgn benım kızımda da ateş olmamıştı ama mız mızdı bende hep kucagımda tuttum ne istiyorsa yaptım aglaması atesi cıkmasınndiye 2-3 gün sürdü bizim o mızmızlık sonra geçti. Ama ateş olmaması daha iyi bence 😇
Haticedgn sarmaliklahana Evet bencede ateş daha zordur eminim ağlayınca da böyle çenesi titriyor gözü yaşlanıyor bitiyorum 😢
DefneRana3881 Kızlar bende bişey soracağım 28 ocakta kızım 2 aylık olacak ama hemşire aşı gününü 8 şubat vermiş niye o kadr atmış ki fikri olan varmı arayıp geri sorsam mı ? 2. Ay aşısı geç vurulursa 4. Ay aşısıda sarkarmı
Haticedgn DefneRana3881 Canım bizim de 12 ocakda 2 aylık oluyordu 17 sine gün verdi sanırım onun takibini biliyorlardır ya
cnsymn DefneRana3881 bizim hemsiremiz alt komşum aşıların geliş tarihine göre veriyolarmis tarihi. Üçüncü ayının içinde olduğu sürece yapilabiliyormus
sarmaliklahana Haticedgn o halleri benım ciğerimi söküyor cok üzülüyorum. Hep omzumda tuttum ben öptüm sakin sakin konustum sırtını ovaladım. 🤷😇
DefneRana3881 Haticedgn ilk aşısını 28 aralıkta olmuştu 28 ocak verr dedm vermedi o an soramadm çok ağlıyordu hemşireye de pek güvenmiyorum değişmek istedim değişemedm o yüzden dert ettm şimdi kendime
Emsal04 En zoru da 3 aşısını birden yaptıkları için kolu ve İki bacağını birden ağrıyor Bu sefer daha çok Huysuzlanıyorlar