Minnosunannesi Philips Avent kullanıyorum belki memnunum aöa sağmaktan bıktım 🙄 bende doya doya emzirmek istiyorum 😭
Gizem Minnosunannesi benim içinde aynı şey geçerli sağmak değilde emmesini istiyorum ama emmiyo 😞😞 manueli var sagma makınasının elektriklisini alcam böyle giderse memnunmusunuz
theQueen Mamajoo 2li elektrikli olanını kullanıyorum oldukça memnunum 👍🏻 Hem acıtmıyor ve yara yapmıyor hem de masaj modunda oldukça çok süt sağmaya yarıyor 😇 2 li olmasının avantajı zaman kaybı olmuyor, tavsiye ederim ☺️
TubaTuranYalnkaya Carpediem Gizem kesinlikle elektrikli pompa 👍🏻 Lansinoh çiftliyi aldım ama çift başlıkla sağınca gücü düşüyo Tekini kullanıyorum. Ama keşke hokur hokur emseler 😒😔
Cansu425 Bende lansinoh kullaniyorum. Memnunum daha iyileri madela ve ameda olabilir ama fiyatları yüksek diye lansinoh almıstım.
Beriltalay Lansinoh kullanıyorum memnunum. Ancak sadece sağarak veriyorsanız tekli elektrikli almayın paraya kıyın iki pompalı elektrikli alın. Yoksa insanda sabır kalmıyor sapmakta nefret ediyor 😄
diraraa Lansinoh ciftli elektrikli pompa kullaniyorum sutum var ama bence yeterince kuvvetli cekmiyor
theQueen [bilinmeyen] Kullanımdan kullanıma fark olabilir ya da vücut yapısının farklılığından da olabilir. Elektronik olduğundan makinalar şans işi biraz 👍🏻