Miracbebekk16 Hanımlar bebeğim 4 aylık geceleri yarım saat veya 1 saat arayla sürekli uyanıyor sağlık ocağı hemsiremiz gece yatmadan Kasık mamalardan yapıp yedirebilirsin dedi sizce ne yapmalıyım
eylulnisa_20 Miracbebekk16 yedirebilirsiniz bı kahve fincanı falan , bize de doktorumuz o kadar verebilirsiniz demişti
Bebek61 Miracbebekk16 yani siz bilirsiniz benim kızım beni emmediği için 4 aylıkken ek gıdalara başlamıştım hero baby felan hiç vermedim ama arı mama veriyordum 4 aylıkken vermedim ama 6 aylıkken arı mamaya başlamıştım çümkü mamayı bırakmıştı
Miracbebekk16 Zuhal1414 bebeğimin kilosu falan çok guzel ilerliyor o yüzden artık sütün ona yeterli gelmiyordur ek gıda olarak Kasık mamalar var 4 aylık için olanindan alabilirsin dedi
Zuhal1414 Miracbebekk16 kilosu yerindeymiş bir de kaşık mama çok çok saçma geldi bana 5. Ay da ek gıdaya başladım ben de ama kaşık mama bi kaç kez vermişimdir 14 aylık şuan onun yerine yoğurt sebze ile başlamak varken neyse ben olsam vermem
Miracbebekk16 Zuhal1414 malesef bebeğimin süt ve süt ürünlerine alerjisi var doktor evde verdiğin besinlere alerjisi çıkabilir şuan alerjik bir yapıya sahip dedi